Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Konferencija Digital Shapers 28. studenog u Kaptol centru

Konferencija Digital Shapers 28. studenog u Kaptol centru

Primjeri iz prakse i konkretna rješenja za kompanije na temu digitalne transformacije

Treće izdanje RTL-ove konferencije, kojom se želi ukazati na važnost digitalizacije procesa u gospodarstvu i društvu općenito, održat će se 28. studenog u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu.

Cilj je okupiti sudionike digitalne transformacije, pokazati najbolje primjere iz prakse i predstaviti konkretna rješenja za kompanije. Govornici su domaći i strani stručnjaci.

U sklopu konferencije ponovno će se izabrati i Digital Shaper godine, osoba ili kompanija koja je svojim radom dala doprinos digitalizaciji i digitalnoj transformaciji. Dosadašnji dobitnici, koje je birao žiri sastavljen od predsjednika uprava i drugih relevantnih sudionika digitalne transformacije u Hrvatskoj, svoje su poslovanje odavno proširili na globalno tržište. Prvi dobitnik tog priznanja bio je Infobip, kompanija koja zapošljava više od 1500 ljudi u više od 60 ureda na svim kontinentima, a prošlogodišnji Digital Shaper je Damir Sabol, osnivač i izvršni direktor tvrtke Photomath i tvorac istoimene najpopularnije svjetske aplikacije za izračun matematičkih zadataka.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup