Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Joint venture suradnja Končara i kineske kompanije China XD Electric Co.

Joint venture suradnja Končara i kineske kompanije China XD Electric Co.

Dionički ugovor o zajedničkom poduhvatu (joint venture) za proizvodnju visokonaponskih sklopnih postrojenja izoliranih plinom SF6 (GIS) naponske razine od 170 do 420 kV potpisan je između KONČAR – Elektroindustrije i China XD Electric Co.

Zajedničko društvo pod nazivom „KONČAR-XD High Voltage Switchgear“ bit će u 50 postotnom vlasništvu svakog od partnera sa sjedištem u Zagrebu. Procijenjeno ulaganje iznosi oko 120 milijuna kuna od čega se više od 60 posto odnosi na temeljni kapital novog društva.

Novi asortiman bit će nadopuna postojećem KONČAREVOM proizvodnom programu, a proizvodi su prvenstveno namijenjeni  tržištu Europe. Novi pogoni bit će smješteni na lokaciji KONČARA u Sesvetskom Kraljevcu, zaposlit će se novih 60 stručnih i visokoobrazovanih radnika. Prvi proizvodi za tržište bit će isporučeni 2020. godine.

China XD Electric Co. osnovana je 1959. godine, ima 14 tisuća zaposlenih i  jedna je od značajnijih svjetskih tvrtki u području proizvodnje elektroenergetske opreme čije dionice kotiraju na šangajskoj burzi.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup