Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Iskusni poduzetnici i mentori vode timove do fonda od 35 tisuća kuna

Iskusni poduzetnici i mentori vode timove do fonda od 35 tisuća kuna

Važan dio BizHack Hackathona, 48-satnog online natjecanja u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, umrežavanje je natjecatelja s iskusnim poduzetnicima i stručnjacima. Uz njihovu će podršku natjecatelji morati ponuditi rješenje za jedan od tri problemska zadatka iz domene poduzetništva s ciljem stvaranja povoljnijega okruženja za pokretanje i razvoj poslovanja.

Više od 20 okupljenih poduzetnika i stručnjaka uključilo se u programe mentorstva i treninga kroz BizHack. Natjecatelji će iz prve ruke moći dobiti vrijedne savjete o istraživanju tržišta, validaciji i razvoju ideja te pripremi rješenja. Na putu razvoja njihove ideje natjecatelji će tako imati potporu trenera s iskustvom u savjetovanju poduzetnika početnika i startupova.

Uz podršku trenera, timovima će biti na raspolaganju i mentori s kojima se mogu savjetovati za specifična područja poput prava, marketinga, digitalnih komunikacija i tehnologija. U mentorstvo BizHack timova uključeni su stručnjaci iz najuspješnijih hrvatskih tvrtki: Infobip, Rimac Automobili, RBA, Microsoft, A1.

U projektu će sudjelovati i Dora Zane, startup mentorica koja godinama radi u Nizozemskoj, a poznata je kao i jedna od inicijatora za prikupljanje pomoći gradu Zagrebu nakon potresa. U toj su kampanji uspješno prikupili više od 1.300.000,00 kuna pomoći.

Natjecatelje će voditi i Ivor Bihar, operativni direktor Mediatoolkita, alata koji koriste tvrtke na više od 100 tržišta diljem svijeta, ali i Hermes A. N. Arriaga Sierra, direktor Impact Huba u Zagrebu s više od 120 mentorskih pothvata u svojoj karijeri. Dario Zorić, na funkciji direktora Riječke razvojne agencije Porin, savjetničko iskustvo razvijao je na tri kontinenta, a danas provodi projekte i programe koji pomažu korisnicima u razvoju ideje i njezinoj realizaciji na tržištu. Helena Habdija, projektna voditeljica Impact Huba u Zagrebu, mentorica je koja surađuje s poduzetničkim akceleratorima i inkubatorima, usredotočena na rad s mladima.

U društvu trenera našao se i Bruno Pešec, predsjednik tvrtke Pešec Global, aktivan član svjetske zajednice poduzetnika koji je svoj savjetnički rad usmjerio na profitabilne inovacije. Luka Sučić, dobro je poznati član startuperske, mentorske i investitorske zajednice. Na poziciji partnera u Meta Change Capitalu bavi se savjetovanjem i investiranjem u startupove, a u sklopu BizHackathona natjecateljima će pomoći i u savjetima vezanim na tehnologiju.

Partneri BizHack Hackathona, Lean Startup Croatia, organizacija je koja zadnjih sedam godina radi na razvoju startup i poduzetničkoga ekosustava. S više od 50 provedenih poduzetničkih programa u funkciji trenera natjecatelje će voditi Miro Hegedić, doktor znanosti, osnivač Lean Startup Croatia i suosnivač Startup Drilla. Potporu natjecateljima pružit će još jedan član Lean Startup Croatia, Filip Stipančić, iskusan poduzetnik sa četiri uspješna projekta iza sebe.

Cilj je svim natjecateljima pružiti podršku u razvoju ideja, a nagradni fond od 35.000,00 kuna za najbolje timove pomoći će u realizaciji najboljih rješenja na tržištu. Prijave su otvorene do 5. studenog, a natjecanje će se održati u potpunosti online, od 6. do 8. studenoga.  Više o BizHack trenerima i mentorima dostupno je na službenim stranicama www.bizhack.eu.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup