Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

IPMA Young Crew Croatia donosi novo izdanje Nacionalne radionice u području upravljanja projektima

IPMA Young Crew Croatia donosi novo izdanje Nacionalne radionice u području upravljanja projektima

Osmu godinu u nizu najveća udruga mladih voditelja projekata IPMA Young Crew Croatia u Hrvatskoj organizira okupljanje ambicioznih ljudi čija su područja interesa vezana uz upravljanje projektima, Nacionalnu radionicu (Project Management Workshop). Kroz ovaj događaj želi se sadašnjim i budućim voditeljima projekata pružiti mogućnost stjecanja novih znanja, upoznati ih s trendovima iz svijeta upravljanja projektima, omogućiti stjecanje novih iskustava kao i razmjena istih te pružiti mogućnost umrežavanja.

Svake godine Young Crew Croatia svojim sudionicima dovodi stručne i iskusne voditelje projekata iz cijele Hrvatske, ali i svijeta, što pokazuje sve veći interes posjećenosti te ujedno potvrđuje kvalitetu samih radionica. Tako će se i ove godine, od 28. do 30. rujna, u Belom Manastiru, okupiti brojni zainteresirani za područje upravljanja projektima kako bi kroz dvije radionice saznali nove trendove iz struke, te uz stručnjake savladali nove projektne izazove. Organizatori su pripremili radionice koje će voditi stručnjaci iz područja.

Doc. dr. sc. Rebeka D. Vlahov s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu vodit će radionicu pod nazivom Projectland 101 – All you need to know about traditional project management na kojoj će se polaznici kroz interaktivnu igru upoznati s osnovama upravljanja projektima. Sudionici će na cjelodnevnoj radionici imati mogućnost razviti svoju projektnu ideju od početka do finalizacije uz stručno vodstvo te naučiti kako uspješno voditi projekt.

Davor Čengija iz poduzeća CROZ će kroz svoju radionicu Super-fast interactive introduction to Scrum na dinamičan način polaznike upoznati sa Scrumom, agilnim pristupom za upravljanje kompleksnim razvojem. Kako upravljati timom, planiranjem, analizom, voditi komunikaciju – sve to će sudionici znati nakon ove radionice. Radionica se preporuča i svim ljubiteljima Lego kockica jer upravo će to biti glavni materijal provedbe u ovoj radionici.

Trodnevna radionica u Belom Manastiru savršena je prilika za networking, učenje i zabavu te se pozivaju svi zainteresirani da zakorače u svijet upravljanja projektima i naprave novi iskorak u svojoj karijeri! Sve informacije o radionici možete pogledati o ovoj Prezentaciji ili putem linka: http://youngcrew.hr/pmworkshop/.

Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) punopravna je članica IPMA-e (International Project Management Association), vodeće svjetske neprofitne organizacije za upravljanje projektima i u Hrvatskoj se bavi razvijanjem i promicanjem profesionalizacije u području upravljanja projektima.

IPMA Young Crew Croatia je ogranak osnovan pod okriljem HUUP-a te je dio međunarodne obitelji mladih voditelja projekata koja okuplja ljude iz područja upravljanja projektima i studente od 21. do 35. godina. Misija joj je razviti mlade voditelje projekata, sadašnjosti i budućnosti, kroz promociju inovacija i novih istraživanja u području upravljanja projektima.

Rad Udruge možete pratiti na webu youngcrew.hr te društvenim mrežama, Facebook, LinkedIn, Instagram i Twitter. Za dodatne informacije javite se na info@youngcrew.hr.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup