Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Investicijom od dva milijuna eura Hrvatsko Zagorje otvara se prema poslovnom turizmu

Investicijom od dva milijuna eura Hrvatsko Zagorje otvara se prema poslovnom turizmu

Jedan od prvih malih obiteljskih hotela u Hrvatskom Zagorju, koji je tri godine zaredom proglašen najboljim malim kontinentalnim hotelom u Hrvatskoj, napravio je jedinstveni iskorak u ponudi kontinentalnog turizma. Investicija vrijedna dva milijuna eura otvara Villu Magdalenu i prema sektoru poslovnog turizma.

„Svjesni smo da su investicije ključ opstanka na sve zahtjevnijem tržištu i odgovor na potrebe gostiju, iz čega je i krenula ideja o proširenju kapaciteta hotela. Zagorje ima ogroman turistički potencijal te sam siguran da će naš primjer potaknuti i druge investitore da obrate veću pozornost i potraže mogućnosti za ulaganja u našem kraju“, kazao je vlasnik hotela Villa Magdalena Ivan Petrović te dodao kako je investicija financirana vlastitim sredstvima.

Villa Magdalena jedinstvena je po tome što je svaka smještajna jedinica opremljena jacuzzijem s termalnom vodom u dnevnom boravku. Novost su i dvije konferencijske dvorane, čime se ovaj hotel pozicionirao kao poželjan odabir i za različite poslovne aranžmane, što je potvrdio i ministar turizma Gari Cappelli.

„Investicije su ključne za dodatno jačanje konkurentnosti turizma Republike Hrvatske, pri čemu investicije u hotelijerstvu imaju posebnu važnost jer je riječ o segmentu koji karakterizira cjelogodišnje poslovanje. Prema Strategiji razvoja turizma Republike Hrvatske do 2020. godine plan je povećati udio hotela u ukupnoj smještajnoj strukturi, ali i ojačati dodatnu turističku ponudu tijekom cijele godine na području cijele zemlje, posebice na kontinentu koji ima veliki turistički potencijal. Stoga, hoteli koji uz svoju klasičnu ponudu turistima nude i dodatne sadržaje, primjerice u segmentu zdravstvenog turizma snažan su element za razvoj kvalitete ukupne turističke ponude Hrvatske, ali i destinacije u kojoj posluju. Isto tako, svojim preuređenjem hotel Villa Magdalena ima mogućnost pozicionirati se i kao mjesto poslovnih susreta i konferencija što će doprinijeti cjelogodišnjoj ponudi Zagorja i općenito kontinentalnog djela Hrvatske“, rekao je ministar.

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar ovom je prilikom istaknuo kako je sinergija između investitora i jedinica regionalne i lokalne samouprave ključ uspjeha ovakvih projekata. „Iznimno je važno da ulagači imaju potporu institucija od početka pa do kraja projekta jer tako šalju poruku i drugim investitorima da su dobrodošli na našem području“, istaknuo je Kolar.

Načelnik Općine Krapinske Toplice Ernest Svažić izrazio je zadovoljstvo što je obitelj Petrović upravo tu lokaciju izabrala za razvoj ovako značajnog poduzetničkog projekta. „Investicije poput ove podupiru razvoj dodatnih turističkih sadržaja u ovom geografski odlično lociranom i prirodno bogatom kraju, kao i razvoj cjelokupne zajednice“, istaknuo je Svažić.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup