Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Infosys otvara Razvojni centar u Hrvatskoj i širi svoju prisutnost u istočnoj Europi

Infosys otvara Razvojni centar u Hrvatskoj i širi svoju prisutnost u istočnoj Europi

Infosys, globalni lider u uslugama savjetovanja, tehnologije, outsourcinga i next-generation usluga, danas je otvorio svoj prvi ured i Razvojni centar u Karlovcu i tako najavio jačanje svog poslovanja u inženjerskom sektoru u istočnoj Europi. U skladu sa strategijom tvrtke o otvaranju kompetencijskih centara diljem svijeta, koji zapošljavaju najbolje talente na tržištu radi poslova s globalnim korisnicima, karlovački Razvojni centar također je Infosysova ekspanzija u već razvijeni kvalitetni inženjerski sektor u istočnoj Europi. Nova će poslovna jedinica ispunjavati zahtjeve korisnika iz bližeg okruženja kao i onih diljem svijeta, ali i ponuditi usluge istraživanja i razvoja.

Infosysova strategija širenja poslovanja na već razvijeno tržište inženjerskih usluga potvrda je iskustva i znanja lokalnih stručnjaka, naglasio je na svečanosti otvorenja državni tajnik Mario Antonić te dodao da će Infosysov Razvojni centar u Karlovcu također doprinijeti i rastu istraživanja i razvoja u Hrvatskoj, zahvaljujući karlovačkoj suradnji s organizacijama širom svijeta.

-Suradnja s lokalnim stručnjacima dio je naše poslovne strategije, pa će tako i Razvojni centar u Karlovcu doprinositi kvaliteti koju jamčimo globalnim klijentima, odnosno u ovom slučaju posebice onima u nordijskim zemljama. Naglasak poslovanja bit će na objedinjavanju usluga savjetovanja te informatičkih i inženjerskih vještina na područjima proizvodnje energije, projektiranja i razvoja velikih plinskih i parnih turbina, digitalnih rješenja za usluge i održavanje te razvoju naprednih inženjerskih softverskih alata. Cilj nam je uvijek nastaviti s ulaganjima u razvoj stručnih centara diljem svijeta, i to zapošljavanjem lokalnih stručnjaka te širenjem tih centara, pa smo zainteresirani i za partnerstva s lokalnim akademskim institucijama. Jednako tako, ovdje želimo surađivati s klijentima na zajedničkim inovacijama te poboljšavati partnerski ekosustav kako bi razvijali kvalificirane zaposlenike za osmišljavanje usluga nove generacija, istaknuo je Ravi Kumar S., predsjednik i zamjenik glavnog operativnog direktora u Infosysu.

Nova poslovna jedinica u Karlovcu najnovija je lokacija među 16 regija u Europi, a Infosys ju je otvorio kao dio svog poslovnog usmjerenja na ispunjavanje usluga klijentima i otvaranju lokalnih radnih mjesta. Zaposlenici u novom uredu usmjerit će se na istraživanje i razvoj te inženjerske usluge.

Infosys je globalni lider u tehnološkim uslugama i savjetovanju. Svojim klijentima, u više od 50 zemalja, omogućuje osmišljavanje i provođenje strategija za digitalnu transformaciju. Od inženjerskih poslova do razvoja aplikacija, upravljanja znanjem i upravljanja poslovnim procesima, pomažu klijentima u pronalasku problema te njihovom učinkovitom rješavanju. Infosysov tim čini 200.364 inovatora diljem svijeta koji posjeduju kreativnost, znanje i iskustvo u različitim industrijama i tehnologijama te ih koriste u svakom novom projektu koji započnu raditi.

Posjetite www.infosys.com i saznajte kako Infosys (NYSE: INFY) može pomoći da vaše poslovanje napreduje u digitalnoj eri.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup