Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Idea Knockout: Bug i Hrvatski Telekom osigurat ce timu s najboljom inovacijom predstavljanje na CES-u 2019. u Las Vegasu

Idea Knockout: Bug i Hrvatski Telekom osigurat ce timu s najboljom inovacijom predstavljanje na CES-u 2019. u Las Vegasu

Hrvatski Telekom kao tehnoloski lider u regiji snazno podrzava razvoj startup zajednice na nasem podneblju. Kao partner organizatora, tech mjesecnika Bug sudjelovat ce i na nadolazecem Idea Knockoutu (powered by T) 2018, najvaznijem regionalnom natjecanju tehnoloskih ideja koje ce se odrzati u cetvrtak, 27. rujna 2017. u zagrebackom coworking prostoru HUB385 s pocetkom u 10 sati, uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Cak 20 timova s fantasticnim tehnoloskim idejama tako ce odmjeriti snage u znanju, originalnosti i poduzetnickom talentu boreci se za glavnu nagradu, putovanje za dva pripadnika tima u Las Vegas na najveci svjetski sajam novih tehnologija, glasoviti CES. Osim putnih troskova, pobjednicki tim ce osvojiti i izlagacki stand na CES-u 2019 koji ce se u Las Vegasu odrzati od 8. do 11. sijecnja 2019.

Ove godine nastupaju Baggizmo, Beyond Seen Screen, EayzOil, Energy Shift, Equinox Vision, Foodin, GewdGame, Global Reservations, HelloShape, Holofiction, Look@, Luxheal, Mundus tim, Orqa FPV, RoboArenas, Sunbee, Sunward, Top Digital Agancy, Vision Sport Software Solutions i Winestem.

Idea Knockout odrazava se po peti put, nakon sto je na proslogodisnjem natjecanju pobjedu odnio MAKERbuino, prije dvije godine STEMI, prije tri godine Streaming Solutions, a prije cetiri godine DivIT s projektom Mash.me.

Sa sva cetiri startupa Hrvatski Telekom suradivao je na razlicitim projektima, a pobjednicima i najboljim sudionicima ovogodisnjeg natjecanja nudi priliku za razvoj putem svojih programa. Nakon nastupa na CES-u sva tri pobjednicka startupa zabiljezila su svjetski uspjeh, ostvarivsi brojne kontakte i narudzbe upravo tijekom svojeg predstavljanja globalnoj publici u Las Vegasu.

Raspored dogadanja objavljen je na www.ideaknockout.com, a svecanost proglasenja pobjednika odrzat ce se takoder 27. rujna 2017. u 17.00 sati.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup