Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Mirakul donosi nove edukacijske programe za stručno usavršavanje koje prati globalne trendove poslovnog svijeta

Mirakul donosi nove edukacijske programe za stručno usavršavanje koje prati globalne trendove poslovnog svijeta

Brze promjene su postale nezaobilazna pojava u poslovanju, a način na koji se nosimo sa sveprisutnim promjenama – na tržištu, u regulativi, u tehnologiji i ljudima izravno utječe na naš uspjeh u poslu, ali i na osobni doživljaj nas kao zaposlenika ili voditelja. Agilnost, (digitalna) transformacija i primjene strategija pozitivne psihologije sve su traženiji i naglašeniji pristupi u svim područjima poslovanja, a prilagodljivost i brzina očekuju se na svakom koraku uz neizostavnu primjenu soft skillova.

Općenito digitalna transformacija u poslovnom svijetu postaje imperativ.Specijalistički seminar na temu digitalne transformacije u ekonomiji dijeljenja stavlja naglasak na analizu različitih online platformi koje omogućuju različite vidove poslovne suradnje i prisutnost pojedinaca i kompanija na globalnoj razini.
Cilj seminara Digitalna transformacija u ekonomiji dijeljenja jest pobliže upoznati polaznike s digitalnim platformama u ekonomiji dijeljenja koje predstavljaju dvostrane mreže te omogućuju transakcije između pojedinaca i kompanija koje pružaju i koriste različite usluge. Takve se platforme mogu koristiti za širok spektar usluga, od iznajmljivanja smještaja i dijeljenja automobila do malih kućanskih poslova te predstavljaju primjer digitalne transformacije u ekonomiji dijeljenja.

Decentralizaciji u poslovanju doprinijela je pojava moderne otvorene distribuirane tehnologije koja učinkovito, trajno i neporecivo bilježi transakcije između dviju strana. U pitanju je blockchain koji doprinosi promjeni dosadašnjeg poimanja, a osobito onog koji smo najviše percipirali kao centralizirani sustav – bankarskog sustava s bankom kao validatorom transakcija. Specijalistički seminar Blockchain u poslovnim primjenama stavlja naglasak na analizu različitih algoritama za postizanje konsenzusa u toj novonastaloj distribuiranoj mreži.

Otvoreni izvori, u kombinaciji s ostalim načinima prikupljanja podataka, omogućuju regruterima bolji, brži i kvalitetniji uvid u područja ljudskih potencijala te pouzdanije informacije i analize temeljem kojih se donose odluke o zapošljavanju ili možda prekidima suradnje. Open Source Intelligence (OSINT) tehnike koriste se u obavještajnom dijelu tehnologije te u kombinaciji s korištenjem Deep i Dark Weba, kao i ostalim načinima prikupljanja podataka, recruiterima bolji, brži i kvalitetniji uvid u područja ljudskih potencijala te pouzdanije informacije i analize temeljem kojih se donose odluke o zapošljavanju ili možda prekidima suradnje.
Stoga je pohađanje seminara Online pretraživanje za HR odjel – digitalni trag zaposlenika isplativo ulaganje u znanja i vještine kroz ovo područje kibernetičkog svijeta.

Agilnost i digitalna transformacija sve su traženiji i naglašeniji u svim područjima poslovanja. U suvremenom poslovnom svijetu očekuje se prilagodljivost i brzina u promjenama pa se to, dakako, odražava i na svijet marketinga gdje je digitalni marketing područje u kojem se tehnike razvijaju kontinuirano, napreduju brzo i od korisnika zahtijevaju sustavno praćenje i posvećenost usavršavanju vještina i znanja.

Svi aktivni korisnici Google Ads platofrme i Google Analytics alata u stalnoj su potrazi za primjerima i praksom kako bi poboljšali svoje rezultate. Mirakulov napredni program Google Ads Masterclass prvi je u Hrvatskoj takve vrste, a svim će polaznicima tijekom interaktivnih vježbi pružiti konkretne savjete za kampanje koje vode.

Pozitivna psihologija je grana psihologije koja je bavi time kako pojedinci, društva i organizacije mogu optimalno funkcionirati i napredovati. Kada je primijenjena na rad organizacije, pomaže menadžerima i voditeljima da uspješnije vode timove, lakše razumiju i motiviraju svoje zaposlenike i ostvare ciljeve. Najveća prednost primjene pozitivne psihologije je što omogućava i uspješne poslovne rezultate kao i zadovoljstvo zaposlenika, odnosno win-win situaciju za sve sudionike, a sasvim je sigurno da svaki poslodavac želi motivirane zaposlenike koji su usmjereni na rast i učenje na osobnoj razini koja samim time doprinosi razvoju organizacije.

Više o primjeni strategija iz domene rada s ljudima i primjeni pozitivne psihologije saznajte tijekom seminara Izgradnja growth mindseta i intrinzične motivacije kroz SDT (Self-determination theory).

Elemente ključne za uspješno vođenje projekata, a koji podrazumijevaju poznavanje pravog pristupa za izbjegavanje pogrešaka i tehnike za uspješan početak, praćenje i završetak projekta naučit ćete u sklopu seminara Izgradnja vještina uspješnog projektnog menadžera – influencing, komunikacija i pozitivna psihologija.
Promjene su postale ne samo česta pojava u poslovanju, nego i nezaobilazna činjenica. Način na koji se nosimo sa sveprisutnim promjenama – na tržištu, u regulativi, u tehnologiji i ljudima izravno utječe na naš uspjeh u poslu, ali i na osobni doživljaj nas kao zaposlenika ili voditelja. Upravljanje promjenama jedno je od kompleksnijih i izazovnijih područja, počevši od psihologije ljudi pa do osiguravanja da uvedena promjena stvarno zaživi. Srećom, vještina upravljanja promjenama, koja se počinje smatrati i jednom od temeljnih za uspješno poslovanje, brzo se može svladati. Seminar Change management namijenjen je  menadžerima i voditeljima, ali i svima koji žele steći znanje o upravljanju promjenama na razini upravljanja ljudima, ali i procesima i zadacima.

Osim njegovanja i praćenja odnosa, razvoja i promjena unutar organizacije, za uspješno poslovanje ključan je i odnos s klijentima.
U sklopu seminara Service excellence – izgradnja standarda izvrsnosti u pružanju usluge polaznicima se omogućuje da nauče kako postići razumijevanje elemenata izvrsne usluge i osvijestiti specifičnost uloge raznih zaposlenika tvrtke u postizanju rezultata. Praktičnim se vježbama polaznici upoznaju s najboljim praksama u izvrsnosti usluge, stječu osnove razumijevanja psihologije uspostave odnosa te dobivaju konkretne ideje za primjenu u praksi.

Osim novih seminara koji prate globalne poslovne trendove, sva ključna područja poslovanja pokrivena su naprednim specijalističkim modularnim programima u sklopu Mirakul Akademija. U tijeku su upisi na sve programe, a za rane prijave odobrene su posebne promotivne cijene.

MIRAKUL AKADEMIJE

Project management Akademija, 5. ožujka – 7. svibnja 2020.
HR Akademija, 13. ožujka – 16. lipnja 2020.
Financijska Akademija,  2. travnja – 19. lipnja 2020.
Mini MBA Management skills, 17. travnja – 15. svibnja 2020.
Mini MBA – Premium management skills, 15. svibnja  – 18. lipnja 2020.
Prodajna Akademija, 27. ožujka – 28. svibnja 2020.
Internet marketing Akademija, 20. ožujka – 18. lipnja 2020.
Specijalist za marketing na društvenim mrežama, 23. travnja – 29. svibnja 2020.
Mini MBA – Executive leadership
VIP Management Program – Influence, Power and Personal Branding for Leaders
Performance coaching for managers
Stress management coaching
Sales Excellence Training

Dodatne informacije o Akademijama i predavačima možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/akademija ili poslati upit na edukacija@mirakul.hr

Pregled svih seminara u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra možete pronaći na linku.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup