Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

HR Days konferencija je iza ugla!

HR Days konferencija je iza ugla!

Bogat program, istaknuti predavači, okrugli stolovi, korisne radionice, otac modernog HR-a… sve to čeka vas na dvodnevnoj HR Days konferenciji koja će se održati 19. i 20. ožujka u organizaciji portala MojPosao.

Panel diskusija na vječnu temuKako probuditi iskru u zaposlenicima i privući najbolje kandidate’  bit će izvrstan uvod u sve ono što očekuje sudionike. Panelisti će odati tajne i recepte koje koriste kod unutarnjeg i vanjskog employer brandinga.

Masterclass Davea Urlicha jedinstvena je prilika za druženje s tvorcem modernog HR-a. Prilika je to za učenje kako pružiti kvalitetnu podršku upravi, stvoriti prave vrijednosti zaposlenicima i postići najbolje poslovne rezultate.

Debra Corey će svojom radionicom osvijestiti kako provoditi promjene u vlastitim organizacijama i kako biti zaposlenik koji pokreće promjene i pritom postati angažirani „buntovnik“.

Radionica Riine Hellström otkriva tajne privlačenja i zadržavanja – kako poboljšati vlastite HR procese, zadržati talentirane ljude, privući nove.

Puno je toga, a najbolja stvar je ta što se sve navedeno odnosi na prvi dan konferencije koji će biti zatvoren pjenušcem i slavnim tematskim partijem naziva „Repriziraj i proslavi 2020. godinu!“.

HR Prakse

Petak će započeti zdravo – jogom, masažom, interaktivnim radionicama. Aktivnosti u sklopu Healthy morninga imaju cilj pomoći sudionicima vratiti se u radnu temperaturu i nastaviti s konferencijom.

Blaire Palmer kaže da je došlo vrijeme da lideri pokažu malo „punka“ ispod svojih odijela. Dođite i naučite kako!

I na kraju, ali ne i manje važno, nakon dva dana konferencije prepunih sadržaja, bit će predstavljene najbolje HR prakse 2019.

Za više informacija posjetite HR Days i zauzmite svoje mjesto na konferenciji!

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup