Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Grad Osijek raspisao javni natječaj za gradnju nekretnina u Poduzetničkoj zoni IT park

Grad Osijek raspisao javni natječaj za gradnju nekretnina u Poduzetničkoj zoni IT park

Grad Osijek na svojim je službenim stranicama objavio javni natječaj za osnivanje prava građenja na nekretninama u Poduzetničkoj zoni IT park, koji su na tiskovnoj konferenciji predstavili zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš sa suradnicima.

Pravo građenja na nekretninama na području Poduzetničke zone IT park imaju tvrtke s minimalno 15 zaposlenika koje se bave IT djelatnošću, a pravo građenja na novoosnovanoj građevnoj čestici osniva se na vremenski period od 50 godina. U ponudi je ukupno devet čestica veličine od 1200 do 1900 m2.

Projekt će se odvijati u dva komplementarna procesa: sa svoje strane Grad će opremiti Poduzetničku zonu s kompletnom infrastrukturom i to: prometne površine s pripadajućom oborinskom odvodnjom, javna rasvjeta, DTK, toplovodna mreža, plinovodna mreža, vodoopskrba, kanalizacija i električna energija. Grad će također izgraditi veliku poslovnu zgradu namijenjenu manjim IT tvrtkama.

S druge strane, zainteresirani ponuditelji će graditi svoje objekte, s time da će imati 24 mjeseca za pripremu kompletne dokumentacije te 48 mjeseci za samu gradnju objekta.

Natječaj traje do popunjavanja svih čestica, a Grad će osnovati Povjerenstvo koje će jednom mjesečno otvarati dospjele ponude i s najboljim ponuditeljima potpisati ugovore.

Ivan Jurlina, predsjednik Osijek Software Cityja, izjavio je kako je riječ o prvom IT parku ovakve prirode u Hrvatskoj te kako očekuje da bi već do 2021. godine prva tri objekta mogla biti dovršena.

Očekuje se kako će radovi započeti tijekom ljeta ove godine, a Gamoš je iskoristila priliku pozvati sve zainteresirane IT tvrtke iz Osijeka i regije – male, srednje i velike – da se prijave na natječaj i sudjeluju u realizaciji još jedne lijepe osječke priče.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup