Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

FOCUS konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama

FOCUS konferencija o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama

S ciljem stvaranja pozitivnog ozračja i ostvarivanja kvalitetnije dvosmjerne komunikacije između opće javnosti i zaposlenih u sektoru javnih tvrtki i institucija, povezanih u struci odnosa s javnošću, pozivamo vas da budete dio prve međunarodne konferencije Focus.

Misija konferencije je razmijeniti znanja te povezati i obrazovati zaposlene u javnoj upravi i javnim tvrtkama o važnosti komunikacijskih procesa za učinkovito informiranje javnosti.

Nakon 15 godina organizacije vodeće međunarodne konferencije za odnose s javnošću PRO PR odlučili smo povezati stručnjake koji komuniciraju u javnoj upravi i javnim tvrtkama pod motom ”Bliže ljudima”. Ovaj pionirski pothvat i inicijativa zaokruženi u jednodnevnu konferenciju koja sama po sebi predstavlja temastsku inovaciju na prostorima ovog dijela Europe ujedno je izazov budući da Apriori World agencija kao organizator ne dolazi iz sektora javne uprave.

Konferenciju će obilježiti predavači iz 8 zemalja, a posebni gosti predavači su: Ian Farrow direktor Westco Ltd. iz Londona te Alessandro Buttice rukovoditelj odjela Europske komisije u Bruxellesu.

Budite s nama 1.12. na svečanom otvaranju u 9 sati u Termama Tuhelj.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup