Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Flou. – nova mobilna aplikacija za kvalitetniji sportski život

Flou. – nova mobilna aplikacija za kvalitetniji sportski život

Nova mobilna aplikacija FLOU. omogućuje kvalitetniji sportski život svojim korisnicima. Svojim inovativnim sustavom u današnje digitalno doba kada je sve  povezano i nadohvat ruke, zahvaljujući ekranu lokacijskog pretraživanja uštedjeti će vrijeme i učiniti vas aktivnijim, olakšati izbor prema odabranim preferencijama i slobodnom vremenu te unijeti raznovrsnost dosadašnjoj rutini.

Predstavljamo novu, jedinstvenu sportsku aplikaciju Flou. koju su pokrenula tri sportska entuzijasta i prijatelja iz tvrtke Terra Sportiva. S izraženom dozom digitalne svijesti i jakim sportskim duhom, znali su svoje ciljeve, jasno ih postavili i tražili su načine da ih ostvare. Jednogodišnjim fokusiranim radom stvorili su današnju mobilnu aplikaciju Flou. Taj svakodnevni rad predstavljao je baš ono što Terra Sportiva vidi kao karakteristiku svojih klijenata – želju, volju i htijenje. Svjesni novog doba, interneta i zahtjeva svakodnevnog života  odlučili su krenuti u akciju, olakšati nam da budemo aktivniji, zdraviji, sretniji te da korisno usmjerimo i najbolje iskoristimo svaki slobodan trenutak.

“Mi nismo još jedna nova mala tvrtka na tržištu. Terra Sportiva je generator promjena, stvaratelj novih zdravih navika i prijatelj zajednice. Naša misija i vizija su jasno izražene. Mi imamo strategiju i realni ostvarivi poslovni plan. Naša vizija je digitalni iskorak ka zdravom životu, a misija nam je stvarati jednostavne, zanimljive i inovativne aplikacije.” – rekli su nam dečki iz Terra Sportive.

Mobilna aplikacija FLOU. putem lokacije uštedjet će vam vrijeme, učiniti vas aktivnijim, olakšati izbor treninga prema vašim preferencijama i slobodnom vremenu te unijeti raznovrsnost vašoj svakodnevnoj rutini.

Jedinstvena mobilna aplikacija Flou. objedinila je ponudu najboljih centara i instruktora na području grada Zagreba uz svakodnevnu nadopunu te širenje ponude na područje cijele Hrvatske u skorije vrijeme.  Iskoristite ponudu i bazu sportskih subjekata koji su objedinjeni na jednom mjestu  i olakšajte si pri odabiru aktivnosti.

Preuzmite aplikaciju i u samo 3 KORAKA krenite u potragu za sportskom aktivnošću u vašoj blizini!

Registrirajte se, odaberite vrstu treninga, izvršite željenu transakciju, sakupljajte bodove… ostalo je na nama. Aplikacija FLOU. pamti sve i omogućava plaćanje jednim klikom. Prilikom prve kupovine odabrane aktivnosti unosite podatke kartice, a za svaku sljedeću kupovinu dovoljno je samo potvrditi kupi.  Mobilna Aplikacija FLOU. omogućava sakupljanje bodova, podsjeća Vas o skorom isteku članstava i dodatno potiče da iskoristite sve što ste odabrali u određenom periodu.

Pri registraciji ostvarujete dodatne bodove koje možete koristiti u bilo kojem od sportskih centara koji se nalaze na aplikaciji.

Od predstavljanja idejnih početaka stvaranja aplikacije svoju podršku kao ambasador aplikacije FLOU. pružio je naš proslavljeni plivač i višestruki državni rekorder leđnim stilom Gordan Kožulj.  Kao vrhunski sportaš koji zna koliko je sport, rekreacija, zdrav i aktivan život bitan za život svakog pojedinca svjestan je i očekivanja današnjeg doba i svakodnevnice na svim područjima života. Upravo zato je prepoznao potencijal mobilne aplikacije FLOU. koja će vam za vrijeme pauze od 1h dok čekate dijete sa sata stranog jezika, putem vaše lokacije ponuditi najbolju moguću opciju treninga prema vašoj želji, u okruženju, u navedeno vrijeme.

„Kao osoba koja se bavila profesionalnim sportom znam što je disciplina i zdrav pristup životu, značenje  aktivnosti i zdrave prehrane. Dečki iz Terra Sportive svjesni digitalizacije, novog doba, novih generacija, sve većeg problema pretilosti i neaktivnosti kod ljudi općenito, osmislili su mobilnu aplikaciju FLOU. Osmišljenim konceptom aplikacija nudi najbolji sadržaj za rekreaciju, sportsku aktivnost, održavanje kondicije, očuvanje zdravlja te psihičku i fizičku spremnost potrebnu svakom pojedincu s naglaskom uštede vremena prema vašoj trenutnoj lokaciji. Moja preporuka je izabrati željeni trening, u željeno vrijeme na lokaciji koja ti najbolje odgovara, ali najmanje 3 puta tjedno. Sport, rekreacija, aktivan život…to je sastavni dio moje svakodnevnice. Savjetujem da bude i vama.“ – rekao je Gordan.

Besplatna Aplikacija FLOU. za Android mobitele dostupna je za skidanje na Google play trgovini, a za IOS mobitele na App Store-u.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup