Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Elog Adria i Tommy suradnja

Elog Adria i Tommy suradnja

Tvrtka Tommy d.o.o. i eLog Adria d.o.o. potpisali su ugovor o suradnji u  objedinjenom sustavu višekratne povratne ambalaže. eLog Adria d.o.o. je pružatelj usluga Retail Ready Packaging rješenja prilagođenih potrebama efikasnog logističkog upravljanja distribucijom te jednostavnog i učinkovitog izlaganja roba na prodajnom mjestu.

Tommy d.o.o. kao vodeći dalmatinski trgovački lanac i najznačajniji gospodarski subjekt Dalmacije, kontinuirano ulaže značajna financijska sredstva, u rast i razvoj poslovanja, što podrazumijeva, ne samo investicije u nova prodajna mjesta nego i ulaganja u tehnologiju poslovanja. Cilj takvog pristupa je primjena najsuvremenijih tehnoloških rješenja u maloprodaji, kako bi usluga potrošačima bila što kvalitetnija.

Istovremeno, Tommy primjenjuje rješenja koja su ekološki prihvatljivija i koja smanjuju negativni utjecaj na okoliš, što je također važna stratreška odrednica poslovanja Tommy-ja. Kao logični slijed poslovne strategije u Tommy-u su prepoznali koristi suradnje s tvrtkom eLog Adria d.o.o. čime trgovački lanac svojim kupcima garantira svakodnevnu svježinu i kvalitetu proizvedenih roba kod svojih dobavljača.

eLog Adria se definirao kao vodeći operator pooling sistema u Adria regiji. Usluga poolinga je sustav zajedničkog djelovanja u kojem sudjeluju trgovački lanac, njegovi dobavljači i pooler. Sustav poolinga objedinjuje potrebe svih učesnika procesa unificirajući ambalažu i pritom smanjujući operativne troškove svim uključenim poslovnim subjektima, koristeći rješenja koja su razvijena i prilagođena specifičnoj namjeni. Sva rješenja koja se koriste u poolingu su višekratna i imaju naglašen ekološki održivi profil.

Više informacija o tvrtki eLog Adria i proizvodima možete saznati na www.elog-group.com i www.polymer-logistics.com.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup