Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Elevator Lab Challenge natjecanje hrvatskih fintech start-upa
,

Elevator Lab Challenge natjecanje hrvatskih fintech start-upa

Najperspektivniji hrvatski fintech start-upi ovog će petka, 30. kolovoza u prostorijama HUB 385, u sklopu natjecanja „Elevator Lab Challenge“ predstaviti svoje inovacije i najnovija rješenja iz područja financijskih tehnologija.

Osam najboljih hrvatskih fintech startupa, koji su prošli selekciju Raiffeisen banke, će se pred stručnim žirijem i posjetiteljima ovog petka natjecati za novčanu nagradu od 5.000 EUR te plasman na regionalno finale Elevator Lab Challengea.

Identyum, Yottabyte, Volo, UrbanMile, Worig, Afinitos, AMPnet i Electrocoin​, timovi su koji će predstaviti svoja predložena rješenja pred stručnim žirijem kojeg čine: ​Michael Georg Müller (predsjednik Uprave RBA), ​Miljenko Graovac (direktor Digitalnih proizvoda RBA), Izet Ždralović (suosnivač Microblinka), ​Ivan Brezak Brkan (osnivač portala Netokracija) te  ​Nikola Kapraljević (COO Infinuma).

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) poziva sve zainteresirane de posjete HUB385 (Petračićeva 6) u petak, 30. kolovoza, od 17 sati te nazoče natjecanju prijavljenih timova na ovogodišnjem Elevator Lab Challengeu. Događaj je otvoren za javnost, uz obaveznu prethodnu prijavu​ na sljedećem linku, ali je broj posjetitelja ograničen pa se što prije prijavite i rezervirajte svoje mjesto.

O Elevator Lab Challenge natjecanju:

Regionalni Elevator Lab Challenge organiziran je putem regionalnih, odnosno lokalnih natjecanja, koja se ove godien održavaju u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji.    Najbolji start-upi sa svakog natjecanja imaju priliku osvojiti novčanu nagradu u iznosu od 5.000 EUR, kao i izravan plasman u polufinale Elevator Lab akceleratorskog programa     Raiffeisen Bank Internationala (RBI) u Beču, gdje će se natjecati s finalistima iz ostalih zemalja.

Regionalni Elevator Lab Challenge završava Gala događajem u Beogradu, na kojem će pobjednici natjecanja iz regije dobiti priliku da svoja inovativna rješenja predstave stručnom žiriju, te se na taj način izbore za novčanu nagradu koja također iznosi  5.000 EUR.

Regionalni Elevator Lab challenge provodi se u organizaciji Raiffeisen banaka iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, uz podršku organizacija Startit, HUB385, HUB387, Heapspace, Networks.ba i Digitalizuj.me. Sve se ostale i detaljne informacije o projektu, planu  sudjelovanja, vremenskim okvirima i nagradama, mogu pronaći na sljedećoj web stranici: https://elevator-lab.com/challenges/challenge-bosnia-and-herzegovina-croatia-serbia/?lang=hr  

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup