Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Eksperimentima do uspjeha na svim područjima

Eksperimentima do uspjeha na svim područjima

Dvanaesta u nizu konferencija QED u organizaciji tvrtke CROZ tematski će se orijentirati na eksperiment, a održat će se od 6. do 8. svibnja u Zadru. Ovogodišnja konferencija QED dat će odgovor na pitanja koja si svi postavljaju svakoga dana: kojim smjerom ići naprijed, kako se razvijati te kako rasti i na ljudskoj i na organizacijskoj razini? Organizatori poručuju: ne srljajmo, napravimo EKSPERIMENT!

Svoja će iskustva, te poslovne i životne lekcije na konferenciji QED sa sudionicima podijeliti stručnjaci iz svijeta IT-a te drugih sektora, a svima njima je jedno zajedničko – vole eksperimentirati. Glavna predavačica na QED-u 2018. je Tina Lee Odinsky-Zec, direktorica centra inovacija i poduzetništva na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Sudionicima će prenijeti bogato iskustvo i znanje koje je stekla u segmentu edukacije te razvoja društva. Drugi istaknuti govornik je David Brakoniecki iz tvrtke BP3 koji će u svom predavanju govoriti o korištenju tehnika iz Decision Managementa za provođenje eksperimenata u poslovanju. Njima će se pridružiti i Gregory Keegan, iskusni agile coach iz tvrtke agile42, koji će kroz predavanje Tranzicija uz pomoć kulture eksperimentiranja podijeliti svoje iskustvo u radu s mnogim tvrtkama koje su morale implementirati opće-organizacijske promijene.

Među govornicima se nalaze i Piotr Muszyński, bivši Potpredsjednik Upravnog odbora odgovornog za poslovanje, Orange Polska, Suzanne Crumb, Voditeljica prodaje IBM Application Discovery GSI, Peter Janežič, voditelj odjela za partnerstva i bankarska osiguranja u Sberbank Slovenia, Jan Vilstrup, partner u danskoj tvrtki SMT Data i mnogi drugi domaći i inozemni stručnjaci.

Vrijednost eksperimentiranja poznata je odavno, ali prečesto je zaboravljena. Eksperimenti pomažu u razvoju i bez njih se teže uči. Neki će od eksperimenata rezultirati uspjehom dok će neki od njih završiti pogreškom, ali jedno sigurno – oboje je bolje od stagnacije. Kvalitetan eksperiment nikad nije slučajan – to je intervencija koja je planirana, odrađena, evaluirana te implementirana u ponašanje. Pojam eksperimenta u poslovnom segmentu na konferenciji će se promatrati u kontekstu strategije, prodaje, razvoja, timskog rada, procesa, alata i mnogo toga drugog.

Pridružite nam se u Zadru i eksperimentirajte s nama! Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji je još jako malo te se zainteresirani pozivaju da se što prije prijave ispunjavanjem ovog online obrasca. Svi detalji vezani uz program, registraciju i predavače dostupni su na internetskoj stranici konferencije http://qed2018.croz.net/.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup