Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Ecommerce Day 2017 – konferencija web entuzijasta!

Ecommerce Day 2017 – konferencija web entuzijasta!

Još nas nekoliko dana dijeli od 3. Ecommerce Day konferencije, najvećeg nacionalnog događaja iz područja web kupovine koja će se, u organizaciji Shopper’s Mind Hrvatska, održati 5. travnja 2017. u Kraš Auditoriumu u Zagrebu.

Prijavljen je već rekordan broj sudionika koji žele dobiti jedinstven uvid u trendove ecommerca te poslušati predavanja međunarodnih stručnjaka i vodećih ljudi industrije!

Na Shopper’s Mind Ecommerce Day konferenciji zaključit će se ovogodišnje natjecanje Web trgovac godine i to dodjelom prestižnih nagrada u više od 20 kategorija i nagradnog fonda 40.000 kn.

Još uvijek niste prijavljeni? U nastavku provjerite zašto nam se morate pridružiti na 3. Ecommerce Day u Zagrebu!

Prvi saznajte rezultate najvećeg istraživanja o web trgovini u Hrvatskoj!

Vrhunski međunarodni predavači i ecommerce stručnjaci predstavit će vam aktualne trendove i zanimljivu dinamiku koja karakterizira online tržište u Hrvatskoj i regiji, kroz tri glavne tematske skupine Ecommerce Day konferencije.

U prvom sklopu predavanja Ecommerce analize i trendovi, o najvažnijim razvojnim trendovima koji utječu na poslovne procese govorit će dr. Željko Ćurić u predavanju Razumijevanje medija, proizvoda, motivacije i kupnje, a Srđan Erceg objasnit će sve o iznimno važnom aspektu web prodaje, optimizaciji korisničkog iskustva.

Kroz predavanje Darka Dujića, State of Ecommerce Mind – Hrvatska 2017 posjetitelji konferencije prvi će dobiti uvid u najnovije rezultate najvećeg istraživanja online kupovine u Hrvatskoj i regiji, Shopper’s Mind, u izvedbi Shopper’s Mind Hrvatska i istraživačke agencije Valicon.

Kroz drugi sklop predavanja nazvan Ecommerce prakse, saznat ćete sve što je potrebno za uspjeh na hrvatskom online tržištu! Primjere dobrih ecommerce praksi predstavit će oni koji su u tome najbolji – izvrsni internetski stručnjaci: Nebojša Grbačić i Nenad Vukušić iz sadržajne agencije Cvoke i tvrtke Od riječi, Zoran Orak, Vice Božić iz agencije GoAds te Matija Torlak iz slovenskog Big Banga.

POSJETITE 3. ECOMMERCE DAY – Zagreb, 5.4. 2017 »

Sve o zakonskoj regulativi i ecommerce rješenjima

U trećem sklopu predavanja Ecommerce rješenja i zakonske regulative, stručni predavači će vam, između ostalog, predstaviti inovativna rješenja u području plaćanja i sustava za web trgovine, ali i aktualizirati trgovcima uvijek zanimljivu temu zakonodavnih okvira web trgovine.

Zanimljive studije slučaja na konferenciji Ecommerce Day predstavit će Damir Hozdić iz MasterCarda,  koji će u svom predavanju govoriti o evoluciji načina plaćanja i iskustva kupovine: ‘Postepeno se briše granica između isključivo e-trgovine i trgovine na fizičkim mjestima. Mijenja se način na koji korisnici pristupaju informacijama, na koji način, kada i u koju svrhu ih pretražuju, što uvelike utječe na konačnu odluku o kupovini.’

Dušan Žerak će vam otkriti sve aspekte i perspektive franšiza u ecommercu, Irena Šribar Radić i Morena Šoštarić iz odvjetničkog društva Gjurgjan & Šribar Radić približit će sudionicima zakonodavne okvire e-trgovine, a Marcel Majsen iz udruge eCommerce Hrvatska će u svom predavanju 10 pitanja – 10 odgovora govoriti o najvećim problemima hrvatskih web trgovaca. U posljednjem sklopu predavanja sudjeluje i Igor Martinović, voditelj prodaje i poslovnog razvoja portala Jeftinije.hr i Idealno.rs, koji će vam u svom predavanju otkriti kako postići povjerenje kupaca.

Ne propustite ECOMMERCE DAY – Zagreb, 5.4. 2017 »

Kakve mogućnosti pruža web trgovina u 2017?

Povjerenje je bez sumnje jedan od najvažnijih faktora na temelju kojeg se potencijalni web kupac odlučuje za kupovinu. Podaci najvećeg istraživačkog projekta na području web kupovine, Shopper’s Mind u izvedbi sMind d.o.o. i istraživačke agencije Valicon, koje je u protekle tri godine obuhvatilo mišljenja gotovo 60.000 hrvatskih online potrošača, još uvijek ističe da je nepovjerenje jedna od ključnih prepreka za daljnji razvoj online kupovine u Hrvatskoj.

Unatoč tome, nema razloga za brigu, ali ima itekako razloga za kontinuirano učenje, ulaganje i napredovanje! Shopper’s Mind istraživanje je u protekle tri godine pokazalo kako učestalost web kupovina u Hrvatskoj ustrajno raste. U 2016. je na mjesečnoj razini kupovalo čak 33 % korisnika interneta, a barem jedno iskustvo s online kupovinom ima čak 9 od 10 korisnika interneta.

Posjetitelji 3. Ecommerce Day konferencije prvi će dobiti uvid u nove rezultate istraživanja Shopper’s Mind, a program konferencije donosi odgovore na aktualna pitanja web trgovaca i pregled mogućnosti koje im web trgovina donosi u 2017, primjere odličnih poslovnih praksi te suvremena rješenja koja će trgovcima pomoći unaprijediti prodaju.

3. Shopper’s Mind Ecommerce Day konferencija koju podržavaju Mastercard, Hrvatska pošta i Udruga eCommerce Hrvatska, zaključit će se dodjelom prestižnih nagrada u okviru najvećeg ecommerce natjecanja u Hrvatskoj i proglašenjem Web trgovaca godine 2017. Nemojte propustiti jedinstvenu priliku za umrežavanje i sudjelovanje!

Prijavite se na ECOMMERCE DAY – Zagreb, 5.4. 2017 »

Link do videa https://youtu.be/mTXP3CRAI-Y

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup