Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Dubrovački Vrtovi Sunca među najboljim obiteljskim hotelima Europe

Dubrovački Vrtovi Sunca među najboljim obiteljskim hotelima Europe

Nakon nedavnih priznanja u sklopu 2017 World Luxury Spa Awards, te osvajanja srebrne nagrade za najbolji obiteljski hotel tijekom 2017 Junior Design Awards (Best Family Hotel, UK & Worldwide), Dubrovački Vrtovi Sunca nominirani su i u ovogodišnjim Family Traveller Awards za najbolji obiteljski hotel u Europi (Best European Hotel for Families).

Family Traveller luksuzan je obiteljski magazin na području Velike Britanije, kao i nezaobilazan multi-platformski vodič u planiranju i organizaciji obiteljskih putovanja. Kao jedini hotel iz Hrvatske, Dubrovački Vrtovi Sunca nalaze se u prestižnom društvu najluksuznijih obiteljskih hotela Europe. Nominacije se mogu podržati glasovanjem do 20. listopada 2017. godine putem linka https://familytraveller.com/awards/vote/best-european-hotel-families/.

Pored luksuznog smještaja u rezidencijama i atraktivnih sadržaja za potpuni odmor i opuštanje, resort nudi raznovrsne aktivnosti za djecu svih dobnih skupina, uključujući posebne večernje programe te čuvanje djece. Ove godine pokrenuta je Sportska Akademija za djecu između 7 i 15 godina kako bi kroz zabavno i sigurno okruženje svladali ili unaprijedili vještine nogometa, košarke, tenisa ili plivanja/vaterpola, uz stručno vodstvo priznatih trenera i Ognjena Vukojevića koji je održao nogometnu akademiju u trajanju od četiri tjedna za sve polaznike.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup