Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Domaći poduzetnici dijele svoje uspone i padove

Domaći poduzetnici dijele svoje uspone i padove

Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske od rujna do studenoga organizira BizHack Startup Caffe. Radi se o ciklusu od pet online susreta s domaćim poduzetnicima s ciljem razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata. Tema prvog BizHack Startup Caffea je  „Griješim, dakle učim”, a održat će se 23. rujna s početkom u 17 sati.

Događanjima se također želi osnažiti i lokalna komponenta te potaknuti razmjena iskustava poduzetnika s određenoga područja. Tako će prvi BizHack Startup Caffe “Griješim, dakle učim” okupiti poduzetnike domaćine s riječkoga područja, a lokalni partner projekta je Riječka razvojna agencija PORIN, potporna institucija za provedbu temeljnih strateških i programskih ciljeva razvoja Grada Rijeke. Na događaju sudjeluju Marija Trcol, osnivačica Wild Olive Oil, Dejan Radić, direktor studija Playrix Croatia, Dario Zorić, direktor PORIN-a te Saša Ivan Vrdoljak, partner u tvrtki Alcina.

BizHack Startup Caffe „Griješim, dakle učim” koncentrira se na temu učenja na vlastitim, ali i tuđim greškama. Poigrat će se s ustaljenom interpretacijom izreke da tko radi, taj i griješi. Istina je da se prilika za učenje otvara samo kroz rad jer se tada tek može učiti iz grešaka. Predstavit će se primjeri neuspjelih projekata te će sudionici moći steći uvid u prepreke koje im stoje na putu razvoja uspješnoga poslovnog poduhvata. U drugom dijelu događanja „Uspio sam, pitaj me kako“ poduzetnici domaćini podijelit će primjere uspješnih projekata i način kako su svoj uspjeh ostvarili.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem poveznice. Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je OVDJE.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup