Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Dodijeljene turističke nagrade u sklopu Dana hrvatskog turizma

Dodijeljene turističke nagrade u sklopu Dana hrvatskog turizma

U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, dodijeljen je prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu.

„Hrvatska je danas jedna od najpopularnijih svjetskih turističkih destinacija, a kako bismo osigurali dugoročan uspjeh hrvatskog turizma moramo se kontinuirano unapređivati. Upravo su zato Dani hrvatskog turizma, kao najveći skup dionika u hrvatskom turizmu, odlična prilika da se osvrnemo na dosadašnje rezultate, razmijenimo iskustva, razgovaramo o novim idejama i trendovima u svijetu turizma.“, istaknuo je ministar turizma Gari Cappelli povodom svečanog otvorenja ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma.

Popis svih nagrađenih pogledajte ovdje.

Drugi dio nagrada dodijelit će se sutra, u četvrtak 26. listopada, za 10 najboljih u turizmu, i to u sljedećim kategorijama: Kulturna turistička atrakcija godine, Turistički događaj godine, Inovacija u turizmu godine, Restoran godine, Turistička agencija godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Turistička destinacija godine te nagrada „Anton Štifanić“ za životno djelo te za osobu godine.

Osim toga, sudionike Dana hrvatskog turizma tijekom sutrašnjeg dana, odnosno u četvrtak, 26. listopada također očekuju brojna predavanja, radionice i okrugli stolovi. U glavnom dijelu programa drugog dana manifestacije tako će se održati okrugli stol na temu izgradnje nacionalnih turističkih brandova „Turističke destinacije – upravljanje, marketing i brendiranje“, a na kojem će sudjelovati uvaženi stručnjaci iz Slovenije, Velike Britanije, Austrije i Hrvatske. Nadalje, održat će se predavanje na temu „Održivi turizam za održivi razvoj destinacije“ kao jedan od temeljnih principa omogućavanja daljnjeg rasta i razvoja turizma. Osim toga, drugog dana održat će se sad već tradicionalni susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske na kojem će se raspravljati o najaktualnijim temama i izazovima s kojima se suočava turistički sustav.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup