Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Djelatnici Centra za nestalu i zlostavljanu djecu ulažu u svoje znanje kako bi što bolje pomagali onima zbog kojih postoje

Djelatnici Centra za nestalu i zlostavljanu djecu ulažu u svoje znanje kako bi što bolje pomagali onima zbog kojih postoje

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu (CNZD) vodeća je organizacija koja djeluje već petnaest godina u području zaštite djece od zlostavljanja i seksualnog iskorištavanja putem interneta. Svakodnevno skrbe o djeci u nepovoljnim životnim uvjetima i nastoje podići kvalitetu njihova života. Misija Centra je zaštita prava djece i mladih te pružanje stručne pomoći i podrške kroz informiranje, edukaciju, savjetovanje  te senzibilizaciju javnosti za probleme djece i mladih.

CNZD vodi nacionalni broj za nestalu djecu 116 000 te Centar za sigurniji Internet u RH. U osam gradova vodi centre za rad s djecom u kojima im kroz poludnevni boravak daje pomoć i podršku te je kao takav jedini takav centar u Hrvatskoj.

                                                                                                        Tomislav Ramljak, Voditelj CNZD

Djelatnici Centra , svjesni važnosti cjeloživotnog učenja, prepoznali su kvalitetu edukacijskih programa Mirakul Edukacijskog centra  pa su tako uspješno sudjelovali u ukupno tri programa: ‘Social Media Specialist – ONLINE’‘Uspješan i uvjerljiv javni nastup’ te ‘LinkedIn B2B Marketing – Kako iskoristiti puni potencijal LinkedIn mreže’. Iako su neprofitne organizacije svojim djelovanjem usmjerene isključivo na dobrobit društva, često njihova poruka ne nailazi na pozornost publike zbog nedovoljne promocije i neiskorištavanja komunikacijskih kanala.

Kako su djelatnici CNZD-a pohađali programe iz područja marketinga i promocije, upravo je tim zadužen za odnose s javnošću prepoznao benefite edukacija.

Ovakve organizacije zaslužuju punu pažnju i poticaj svom radu kroz društveno odgovorno ponašanje kompanija koje profitno djeluju na tržištu. Stoga je i Mirakul je odlučio pružiti punu podršku djelatnicima kroz edukacijske programe koji itekako pridonose boljem pozicioniranju i privlačenju interesa javnosti za teme od krucijalne važnosti za društvo.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup