Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Dan otvorenih vrata cargo-partnera

Dan otvorenih vrata cargo-partnera

cargo-partner je po prvi puta 25. svibnja u sjedištu zagrebačkog ureda tvrtke, unutar Robnih Terminala Zagreb Jankomir organizirao Dan otvorenih vrata.

Događaj je trajao od 17 do 21 sat u sklopu kojega su, u za tu svrhu podignutom šatoru, ponuđeni osvježavajuća pića, prigodna glazba, te program uz mnogo probranih zabavnih sadržaja.

Glavna atrakcija događaja je bila vožnja različitih tipova i veličina kamiona, koja je oduševila sve prisutne.

Također je bilo organizirano natjecanje u upravljanju viličarom, vožnja popularnih segwaya i vožnja električnog bicikla marke Greyp koje proizvodi tvrtka Rimac.

„cargo-partner oduvijek nastoji ojačati vezu s klijentima nudeći im ugodna iznenađenja i donoseći im raznovrsnu paletu novih i inovativnih usluga u svakoj fazi poslovne suradnje. Naš pristup prema klijentima uvijek je usmjeren na unaprijeđenje odnosa u integriranju poslovnih veza i osobne povezanosti.

Pojačavajući istaknutu poziciju i energiju sa značajnim rastom i inovativnim pristupom cargo-partnera, naš je hrvatski ured uvijek stavljao naglasak na vrijednosti i posebnosti naših klijenata, pružajući im sveobuhvatan portfelj usluga“, rekli su nam iz cargo-partnera.

cargo-partner je privatna info-logistikčka tvrtka sa cjelovitom i zaokruženom uslugom koja nudi sveobuhvatan portfelj rješenja za zračni, pomorski, kamionski prijevoz te skladištenje. Više od trećine stoljeća iskustva u informatičkoj tehnologiji i optimizaciji opskrbnog lanca cargo-partner izrađuje prilagođene usluge za široku paletu industrija kako bi stvorila konkurentne prednosti svojim klijentima diljem svijeta.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup