Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Dalmacija dobiva novi multifunkcionalni kongresni i sportski centar

Dalmacija dobiva novi multifunkcionalni kongresni i sportski centar

Prostrana dvorana za evente od 527 m2 za 470 osoba i fitness centar na 800 m2 – dio je ponude koju će imati Fortis club – novi kongresni i sportski centar u Falkensteiner Punta Skala resortu čiji je otvorenje planirano u svibnju 2020. U posljednje dvije godine uloženo je tri milijuna eura u širenje sportskih objekata u Punta Skali.

Pozicioniranje Falkensteiner Punta Skala resorta kao jedinstvene sportske i ekološke destinacije nastavlja se novim investicijama. Kongresni i sportski centar Fortis club imat će veliku multifunkcionalnu dvoranu od 527 m2, kapaciteta do 470 osoba, modernog dizajna s puno dnevne svjetlosti i opremljenom vrhunskom tehničkom opremom. Tu je i profesionalni fitness centar na 800 m2, sa zasebnim dvoranama za prakticiranje joge, grupne ili individualne treninge te fun zona za sve ljubitelje kuglanja, stolnog nogometa, biljara i e-gaminga. Uz jednostavan pristup parkirnim mjestima centar će imati i sportsku trgovinu s mogućnošću iznajmljivanja bicikala i sportske opreme.

Izuzetnog dizajna, čistih i jednostavnih linija, s mnoštvom mediteranskog štiha u interijeru te detaljima od prirodnih materijala poput kamena i drva, velikih staklenih stijena i terasom od 500 m2 s prekrasnim pogledom na more i Velebit, Fortis club savršeno se uklapa u ambijent resorta.

-U Falkensteiner Punta Skala resortu je mnoštvo sportskih sadržaja i atrakcija za naše goste, brojni nam se sportaši rado vraćaju na odmor, a Zadarhalf triatlon, koji se ove godine održava sedmi puta, postao je već naš zaštitni znak. Uz vanjski sportski centar sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku, novi centar donosi i novu dimenziju u MICE poslovanju. Bit će to mjesto idealno za organizaciju raznih događanja, sportske konvencije, team-buildinge ili druženja za naše partnere i klijente. Falkensteiner Punta Skala je resort u kojem je aktivan oblik odmora i sport iznimno važan, pa u tom smjeru razvijamo i našu ponudu koja ove godine obiluje brojnim događanjima koje gosti mogu potražiti u našem event kalendaru resorta. Posebno bismo izdvojili treninge i radionice koje u ljeto organiziramo s proslavljenim skijaškim legendama Reinfriedom Herbstom i Manfredom Prangerom te teniskim legendama poput Michaela Sticha i Gillesa Mullera -, izjavio je Georg Unterkircher, generalni menadžer resorta.

Za sljedeću godinu planirana su i nova ulaganja u sportski centar u Punta Skali u vrijednosti od 15 milijuna eura.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup