Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

CRO – Croatian Retail Omnichannel, prva konferencija u organizaciji trgovaca

CRO – Croatian Retail Omnichannel, prva konferencija u organizaciji trgovaca

Prema podacima Mastercarda, čak 83 % korisnika kartica u Hrvatskoj kupuje robu na internetu, dok više od trećine to radi nekoliko puta mjesečno. Obzirom da se većina tih narudžbi odvija na stranim webshopovima, Udruga eCommerce Hrvatska organizira konferenciju koja ima za cilj povećanje svjesnosti o navikama modernih kupaca. A Kako razmišlja moderni kupac? Pa na primjer, nema televizor doma, vijesti čita na internetu, a muziku sluša na Youtubeu…

Povodom promocije CRO Commerce 2019 konferencije, koja se održava 15.2. u Zagrebačkom ZICER-u, organizatori su snimili kratki video spot u kojem ljudi iz 5 različitih generacija pričaju o svojim navikama korištenja tehnologije.

“Nemam televizor dom”, otkrio je Nikola Žinić iz poznate Bruketa&Žinić&Grey marketinške agencije i priznao da se ne sjeća kad je zadnji put kupio dnevne novine. Mlađe generacije su otkrile da više ne koriste telefon ni mobitel za razgovore, jer pričaju preko glasovnih poruka, a svi su se složili da glazbu konzumiraju uglavnom na Youtubeu.

Na prvoj konferenciji u organizaciji trgovaca glavne će teme biti trendovi u prodaji, novi zakoni za elektroničko poslovanje, te analiza hrvatskih webshopova koju će odraditi profesionalci iz 4 različita područja – razvoja webshopa, sadržajnog marketinga, optimizacije za tražilice i usklađivanja sa zakonom.

Osim toga, posjetitelji će imati priliku čuti iskustva velikih i malih trgovaca iz prve ruke, te otkriti rezultate prvog istraživanja među hrvatskim web trgovinama. Na kraju konferencije će se održati dodjela nagrade za najbolje webshopove, nakon čega slijedi stand-up nastup popularnog komičara Vlatka Štampara.

Marcel Majsan iz udruge eCommerce Hrvatska smatra kako je veliki  problem hrvatskih trgovaca nesnalaženje u šumi hrvatskih zakona koji se tiču online poslovanja, dok je najveći problem kupaca strah i nepovjerenje u online kupovinu. Upravo zbog tih razloga Udruga pomaže identificirati pouzdane trgovce kroz Safe.Shop certifikaciju, te organizira stručne skupove na kojima educiraju trgovce i ostale poduzetnike koji su prepoznali prednosti interneta.

Inače, ta je udruga prošle godine u samo sat vremena primila više od 300 prijava za svoj stručni skup “Kako pokrenuti (i voditi) firmu van Hrvatske“. Ulaz na sve stručne skupove je besplatan za članove Udruge, dok je cijena njihove prve konferencije samo 375 kn za prijave do 15.1.2019.

Organizator konferencije:

eCommerce Hrvatska

Osoba za kontakt:

Marcel Majsan, predsjednik Udruge

e: marcel@ecommerce.hr

m: +385 99 2025 707

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup