Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

CrisCon konferencija 2017. – spajamo znanje i tehnologiju

CrisCon konferencija 2017. – spajamo znanje i tehnologiju

Konferencija će se održati 30. rujna 2017. godine u prostorima Srednje škole „Ivan Seljanec“ i Razvojnom parku i tehnološkom centru u Križevcima, a organizira ju Križevački poduzetnički centar (KPC) pod pokroviteljstvom Grada Križevaca.

„CrisCon konferencija 2017.“ je događaj organiziran za informatičku zajednicu, učitelje i profesore s ciljem dijeljenja znanja i povezanosti informatičke i obrazovne zajednice u Hrvatskoj te promoviranja Križevaca kao sredine koja potiče razmjenu znanja, izvrsnost i razvoj ICT tehnologija. Okuplja vrhunske predavače iz Hrvatske i Slovenije koji će održati osamnaest predavanja u tri konferencijska smjera, Edukacijskom za profesore i učitelje, Razvojnom za programere i razvojne inženjere te IT Pro za sistem inženjere i administratore.

Glavni cilj konferencije je promocija Križevaca kao sredine koja potiče razmjenu znanja, izvrsnost i razvoj ICT tehnologija pa je zato konferencija za učitelje i profesore besplatna, dok će ostali polaznici plaćati minimalnu kotizaciju u iznosu višestruko manjem od sličnih konferencija u Hrvatskoj i regiji.

Detalji o konferenciji mogu se pronaći na web stranici http://criscon.krizevci.hr.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup