Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Certifikacija koja donosi i do 20% veću plaću

Certifikacija koja donosi i do 20% veću plaću

U suvremenom poslovnom svijetu upravljanje projektima vještina je koja je sve više tražena i koja se prožima kroz sve razine poslovanja. No posebnu dodatnu vrijednost donosi stjecanje PMP certifikata koji je prepoznat kao standard izvrsnosti u području upravljanja projektima. Prema pojedinim istraživanjima pokazalo se da osobe koje posjeduju PMP certifikat imaju mogućnost ostvariti povećanja plaće i do 20%.

Pohađanjem Project management Akademije stječu se znanja i vještine potrebne za polaganje certifikacijskog ispita u svrhu stjecanja PMP (Project Management Professional) certifikata. Važno je napomenuti da se ispit od siječnja 2021. godine mijenja te postaje nešto opsežniji nego dosad pa je stoga pravo vrijeme za planiranje, pripremu i učenje.

U sklopu Mirakul Edukacijskog centra ovaj se program kontinuirano odvija i po nekoliko puta godišnje, a o aktualnosti i traženosti programa govori činjenica da je u tijeku edukacija 13. generacije polaznika. Dodatna prednost učestalog organiziranja ove edukacije jest u tome što se svaki propušteni modul može vrlo brzo nadoknaditi s nekom od idućih generacija polaznika.

Ključne cjeline područja upravljanja projektima koje ovaj specijalistički modularni program pokriva:

  • Osnovni pojmovi upravljanja projektima i PMP certifikacija
  • Upravljanje vremenom i opsegom projekta
  • Upravljanje troškom i kvalitetom projekta
  • Upravljanje ljudskim resursima, komunikacijom i dionicima projekta
  • Upravljanje projektnim rizicima i nabavom

Kroz proces modularne edukacije polaznike vodi  mr. sc. Petra Gracin, MBA, PMP – magistra znanosti u interdisciplinarnom području tehničkih i društvenih znanosti – MBA in Construction. Petrina brojna dugogodišnja iskustva rada na provođenju projekata te predavačka iskustva čine ju vrhunskom stručnjakinjom u ovome području. Petra posjeduje međunarodni certifikat ovlaštenja za vođenje projekata – Project Management Professional (PMP) prema Project Management Institutu (PMI). Brojni praktični primjeri i vježbe, interaktivna komunikacija i konkretne upute pomoći će svakome tko se odluči kvalitetno pripremiti za izlazak na ispit. Dakako, konačni rezultati ovise isključivo o individualnom angažmanu koji je nadogradnja temeljnih znanja i vještina stečenih tijekom organizirane edukacije.

Detalje o pojedinim modulima u sklopu programa te kako se prijaviti i koje su sve mogućnosti plaćanja, pogledajte na sljedećem linku.

Ako ipak više preferirate edukacije online, u ponudi je i online edukacija Project Managementa.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup