Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

cargo-partner zaslužan za simfonijsko zadovoljstvo u Japanu

cargo-partner zaslužan za simfonijsko zadovoljstvo u Japanu

cargo-partner je poznat po izvrsnosti kada su u pitanju zahtjevne pošiljke u zračnom prijevozu, neovisno o količini pošiljke ili samog odredišta. Za međunarodno popularan austrijski  simfonijski orkestar, cargo-partner je rado prihvatio izazov i uspješno osigurao prijevoz svih instrumenata orkestra u Japan.

Međunarodne turneje austrijskog orkestra smatraju se posebnim glazbenim užicima diljem svijeta, a putujući glazbenici njeguju se kao ambasadori glazbene tradicije zemlje. Austrija je izgradila reputaciju domovine visoke kulture, za što u svijetu klasične glazbe mnogi ovu zemlju, smještenu u samom srcu Europe povezuju s klasičnim velikanima kao što su Mozart, Schubert, Mahler, obitelj Strauss, te mnogi drugi poznati glazbeni umjetnici.

Poznati koncertni organizator obratio se cargo-partneru sa zahtjevom za vođenje opsežne isporuke orkestra iz Austrije u Japan. Budući da su već ranije uspješno surađivali na nizu sličnih logističkih projekata, cargo-partner je odabran kao prvi izbor. Pošiljka je obuhvaćala sve instrumente orkestra, kao i odgovarajuću posebnu opremu, koja je težila ukupno 7.679 kilograma, a volumen pošiljke bio je 46 kubika.

Kako bi osigurali sigurnost i optimalno rukovanje za otpremu robe do odredišta, stručnjaci za zračni prijevoz cargo-partnera koristili su pet PMC kontejnera i jedan AKE kontejner. Sveukupno, pošiljka se sastojala od 63 pakirne jedinice različitih oblika i veličina koje su sadržavale instrumente osjetljive na udar i pritisak, te u nekim slučajevima, visoko vrijedne instrumente. Posebna pozornost posvećena je efikasnosti utovara unutar kontejnera kako bi troškovi prijevoza za kupca bili što niži.

Kada je određen datum početka turneje, cargo-partner je razradio nekoliko mogućnosti prijevoza koje je ponudio nalogodavcu. Nakon savjetovanja s cargo-partnerom, kupac se odlučio za PRIORITY uslugu prijevoza iz zračne luke Beč do Osake Kansai. Iskusno osoblje cargo-partnera u Beču pobrinulo se za pakiranje instrumenata, rukovanje i pregled pošiljke, te ishodovanje ATA karneta za carinsku proceduru.

ATA karnet je međunarodni carinski dokument koji se koristi za privremeni uvoz, izvoz i provoz kroz određene zemlje. Koristi se umjesto carinskih isprava, kao takav vrijedi kao “putovnica” u prijevozu pošiljki. Nakon što je cargo-partner uspješno prevezao i dostavio pošiljku na odredište, simfonijski orkestar je u slijedećih 17 dana gotovo svakodnevno nastupao u  raznim japanskim gradovima, između ostalog nastupi su održani u Osaki, Nagoyi i Tokiu.

Dodatni izazov predstavio je raspored turneje organizatora, budući da je povratni prijevoz morao biti pripremljen prije završetka posljednje etape koncertne turneje. Unatoč višestrukim promjenama u rasporedu, cargo-partner je dokazao svoju fleksibilnost planiranjem unaprijed i osiguravanjem potrebnog teretnog prostora s nekoliko zračnih prijevoznika unaprijed. Kada je bio poznat konačni datum završetka turneje, povratni let je morao biti organiziran praktično odmah, jer su instrumenti bili potrebni hitno, već dva dana kasnije u Beču zbog drugih obveza.

Nakon posljednjeg koncerta u Sapporo-u, instrumenti su prebačeni direktnim letom iz zračne luke Sapporo New Chitosea, uključujući sveobuhvatnu podršku po dolasku pošiljke u Beč. Zbog  glatkog vođenja cjelokupnim transportnim projektom, kupac je posebno bio zadovoljan fleksibilnošću i pouzdanošću cargo-partnera, čestim ažuriranjima statusa i istaknutim osobnim angažmanom za pruženu izvrsnu uslugu u zadanim vremenskim ograničenjima.

O cargo-partneru

cargo-partner je privatna info-logistička tvrtka s potpunom uslugom koja nudi sveobuhvatan portfelj rješenja za zračni, pomorski, kamionski prijevoz i skladištenje. Više od trećine stoljeća iskustva u informatičkoj tehnologiji i optimizaciji opskrbnog lanca, tvrtka izrađuje prilagođene usluge za široku paletu industrija kako bi stvorila konkurentne prednosti za svoje klijente širom svijeta. cargo-partner je osnovan 1983. godine i ima ostvaren promet od 700 milijuna EUR s 2.780 zaposlenika u 2017. godini.

Ove godine cargo-partner grupacija slavi 35. godišnjicu.

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup