Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

cargo-partner predstavlja novu uslugu – “container tracking”

cargo-partner predstavlja novu uslugu – “container tracking”

Nova i napredna značajka praćenja kontejnera “container tracking” nudi korisnicima potpunu transparentnost nad njihovim FCL (Full Container Load) pošiljkama. Najsuvremenija tehnologija pruža korisnicima end-to-end podatke putem platforme SPOT za upravljanje lancem opskrbe.

Međunarodna prijevoznička i info-logistička tvrtka cargo-partner uvela je novu uslugu praćenja za pune kontejnere u pomorskom prijevozu. Nova značajka na SPOT  platformi služi za upravljanje pošiljki zračnim, pomorskim i cestovnim prijevozom. Klijenti mogu putem mobilne aplikacije konstantno pratit status kontejnera u stvarnom vremenu, za što im je osigurana potpuna transparentnost podataka.

Kako funkcionira

Nova tehnologija objedinjuje podatke iz različitih izvora: raspored dostave i status pošiljke od strane prijevoznika, podatke o lokaciji plovila putem AIS-a, kao i  informacije o luci i terminalu. Geofencing tehnologija bilježi vrijeme i mjesto ulaska plovila u određenu zonu. Nakon što plovilo krene iz polazne luke, inteligentni algoritam izračunava datume za očekivane stanice prekrcaja, dolaska, istovara, itd., te ih automatski šalje u SPOT sustav. Sve daljnje luke i stanice na prijevoznoj ruti kontejnera uključene su u praćenje podataka, a svi termini se kontinuirano ažuriraju. Korisnicima je dostupna opcija za primanje obavijesti o svim relevantnim promjenama u skladu s njihovim postavkama.

Stefan Krauter, izvršni direktor cargo-partnera: “Naša digitalna rješenja neprekidno rastu jer želimo ostvariti još jaču integraciju opskrbnih lanaca naših klijenata. S novom tehnologijom za praćenje možemo ponuditi pouzdane end-to end- informacije o pošiljkama u pomorskom prijevozu. Na taj način osiguravamo klijentima pristup vrijednim podacima koji su važni za odlučivanje u procesu optimizacije opskrbnog lanca i upravljanja zalihama. Dodatnu korist imaju naši operativni odjeli, jer sada umjesto ručnog unosa podataka, imamo automatizirani sustav koji osigurava maksimalnu učinkovitost i brzu razmjenu informacija. ”

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup