Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Cargo-partner omogućava rješenje za transport od vrata do vrata za proizvođača visokokvalitetne kozmetike Filorga

Cargo-partner omogućava rješenje za transport od vrata do vrata za proizvođača visokokvalitetne kozmetike Filorga

Poznata francuska kozmetička anti-age tvrka Filorga oslanja se na usluge cargo-partnera u zračnom i pomorskom prijevozu od 2016. godine. Unatoč zahtjevnim količinama robe te čvrstim rokovima isporuke međunarodni info-logistički otpremnik uspio je postići stopu isporuke na vrijeme od 98%.

Laboratorij Filorga osnovan je 1978. godine u Parizu. Dolaskom na Kinesko tržište tražili su logističkog partnera koji može udovoljiti njihovim zahtjevima za prijevoz velikih količina robe s vrlo kratkim rokovima isporuke. cargo-partner je bio preporučen kao etabilirani logističar specijaliziran za kozmetičke proizvode. Zbog kratkih perioda isporuke i ograničenog prostora tijekom visoke sezone, glavni izazov je bio pronaći odgovarajući prostor za prijevoz robe u dogovorenim terminima. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji cargo-partnera sa zračnim prijevoznicima i brodskim linijama, osiguran je teretni prostor po konkurentnim cijenama za Filorgu.

cargo-partner obavlja poslove logistike za Filorgu u Kini od 2016. godine, kada je prevezeno ukupno 105 tona zračnim i pomorskim putem. Slijedeće godine suradnja je povećana na više od 300 t. Pored zračnog, pomorskog, cestovnog i željezničkog prometa, cargo-partner nudi i ostale usluge “od vrata do vrata” kao što su skladištenje, usluge s dodanom vrijednošću, uvozno carinjenje i CIQ savjetovanje (China Inspection and Quarantine). Koristeći SPOT kao platformu za komunikaciju i suradnju, Filorga ima potpunu transparentnost, neprekidno praćenje pošiljaka te detaljne mogućnosti izvješćivanja.

U Kini, distributer za Filorgu je trgovačka tvrtka WEDA (Beijing) Trading Co. Ltd., vodeći distributer kozmetičkih proizvoda i podružnica tvrtke Fangzi Group. Pomoćnik glavnog direktora WEDA-e, Mike Chan komentira suradnju s cargo-partnerom: “Obzirom da su rokovi isporuka kratki, a prostor ograničen tijekom visoke sezone, trebali smo iskusnu logističku tvrtku koja bi mogla osigurati adekvatni prostor u vrijeme kada je to potrebno. S cargo- partnerom smo postigli zavidnih 98% isporuka u dogovorenom vremenu!”

Farmaceutska i zdravstvena logistika jedna je od ključnih područja stručnosti cargo-partnera. Međunarodna logistička tvrtka cargo-partner uspostavila je nekoliko Pharma Competence centara diljem svijeta koji nude specijalizirana rješenja za transport i skladištenje za potrebe medicinskih proizvoda.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup