Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Cargo-partner nastavlja s širenjem skladišnih kapaciteta u Slovačkoj s izravnom intermodalnom vezom

Cargo-partner nastavlja s širenjem skladišnih kapaciteta u Slovačkoj s izravnom intermodalnom vezom

Međunarodna transportna i info-logistička tvrtka cargo-partner proširila je skladišni prostor u Dunajskoj Stredi s dodatkom od 4.100 m² na više od 18.300 m².  Izravna povezanost s METRANS terminalom pruža mogućnosti za intermodalni prijevoz do Hamburga, Bremerhavena, Kopra i Rijeke.

Cargo-partner je privatna info-logistička tvrtka s potpunom uslugom koja nudi sveobuhvatan portfelj rješenja za zračni, pomorski, kamionski prijevoz i skladištenje. Više od trećine stoljeća iskustva u informatičkoj tehnologiji i optimizaciji opskrbnog lanca, tvrtka izrađuje prilagođene usluge za široku paletu industrija kako bi stvorila konkurentne prednosti za svoje klijente širom svijeta.

Zbog sve veće potražnje kupaca, cargo-partner je odlučio poduzeti daljnje proširenje logističkog centra u Dunajskoj Stredi, Slovačka. Dosadašnje proširenje 2017. koje je udvostručilo postojeće kapacitete na 14.200 m², sada je popraćeno dodatnim 4.100 m², čime je ukupna površina do 18.300 m² s 24.000 paletna mjesta. cargo-partner je jedini logistički ponuđač u Slovačkoj koji upravlja vlastitim skladištem s izravnim priključkom na kontejnerski terminal METRANS, tik do prostranog prostora za rukovanje kontejnerima. Postojeći cross-dock ima devet utovarnih rampi gdje se kontejneri mogu utovariti izravno u vlak. Otud se mogu transportirati najbržim intermodalnim putem do luka: Hamburg, Bremerhaven, Trst, Koper i Rijeka.

Izravna veza s terminalnim područjem omogućuje premještanje kontejnera izravno na priključnu postaju cargo-partnera. Cijelokupni proces rezultira uštedom vremena od jednog do dva dana, uz manje troškove prijevoza i carine. Osim novih devet rampi za utovar kontejnera, stari dio zgrade ima dvanaest utovarnih rampi. Najnovijim proširenjem logistički centar se može pohvaliti ponudom od sveukupno 31 različitih utovarnih platformi. cargo-partner Dunajska Streda je eksplicitno orijentiran na tržište automobilske i industrijske rezervnih dijelova, te visokotehnološke industrije.

Nova skladišna hala održiva je energetski i troškovno na temperaturi od 15 ° C do 25 ° C, i ujedno idealna za rukovanje pošiljkama velikih količina robe. Ovo je još jedno područje u kojem je izravan pristup susjednom intermodalnom terminalu prednost, budući da posebni prijevoz kamionima može biti podložan određenim ograničenjima i logističkim izazovima. U okviru proširenja, uredski i administrativni prostor također je povećan za 500 m², a osoblje će rasti sa 40 na 60 zaposlenika. cargo-partner trenutno upravlja s dva moderna logistička centra u Slovačkoj: osim skladišta u Dunajskoj Stredi, u Bratislavi postoji i dodatni logistički objekt kapaciteta 14.000 paletnih mjesta na ukupnoj površini od 8.200 m².

Cargo-partner CEO i vlasnik Stefan Krauter oduševljen je činjenicom da je proširenje završeno u roku: „Trenutno ulažemo u razvoj naših svjetskih skladišnih kapaciteta. Ovim drugim širenjem skladišta u Dunajskoj Stredi dodatno jačamo našu predanost ovom idealnom mjestu u neposrednoj blizini kontejnerskog terminala METRANS. Osim toga, želimo iskoristiti Dunajsku Stredu kao središte za daljnji razvoj naših industrijskih rješenja za automobilski sektor. ”

Peter Kiss, predsjednik Uprave METRANS-a, naglašava povoljnu lokaciju skladišta cargo-partnera: „Suradnja naših tvrtki u Dunajskoj Stredi jedinstven je primjer koji pokazuje koliko je učinkovito kombinirano rješenje. Izravno povezivanje terminala i skladišta je vrlo važno za cjelokupni proces i sve uključene strane, u konačnici donosi mnogo prednosti. ”

Ostale nedavne logističke investicije cargo-partnera uključuju nagrađivani iLogistics centar u drvenoj konstrukciji u blizini sjedišta tvrtke u Fischamendu, Austrija, ukupne površine od preko 12.200 m², iLogističkog centra u Sofiji, Bugarska, sa skladišnim prostorom od 16.500 m² (oba su započela s radom u lipnju 2018. godine), te nova skladišta u Hamburgu (4.900 m², otvorena 2017.), Clarksville, TN i Chicago, IL (14.000 m² svaki, otvorena 2017.). Dodatno uključuje skladište s više od 3.000 m² skladišnog prostora u Hong Kongu koji je otvoren u zimu 2018. godine.

Izgradnja novog iLogističkog centra u Ljubljani, Slovenija, također ide prema planu, a lokalni tim je u studenom postavio kamen temeljac. Novi iLogostički centar u Sloveniji osigurat će 20.000 paletnih mjesta na više od 25.000 m², a otvaranje je predviđeno je u ljeto 2019. Svaki od ovih projekata dio je strateških ulaganja cargo-partnera u proširenje svojih globalnih logističkih kapaciteta.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup