Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Cargo-partner grupacija ove godine slavi 35. godišnjicu postojanja

Cargo-partner grupacija ove godine slavi 35. godišnjicu postojanja

Cargo-partner je polovicom studenog održao tradicionalnu godišnju proslavu za poslovne partnere te je pritom obilježeno i 35. godina postojanja grupacije. Proslava je organizirana u Vetro baru u Zagrebu, a sadržajni program zabavio je posjetitelje, što je još jedan dokaz koliko tvrtka ulaže u odnose s klijentima i partnerima u smislu građenja poslovnih veza i osobne povezanosti.

Cargo-partner je polovicom studenoga održao tradicionalnu godišnju proslavu za poslovne partnere u Vetro baru u Zagrebu. Zabavu je svojim jedinstvenim humorom upriličio Željko Pervan, uz pomoć atraktivnih plesnih točaka studia „Escape“. Održana je i tombola u sklopu koje je izvučeno šest sretnih dobitnika. Prva nagrada je bila povratna zrakoplovna karta Turkish Airlines-a na relaciji Zagreb-Istanbul, a druga i treća nagrada su bili poklon bonovi tvrtki Bijelić Co. (Xiaomi) te Hangar 18 (Noa).

U cargo-partneru su istaknuli da grupacija ove godine slavi 35. godišnjicu postojanja na što su iznimno ponosni. U Hrvatskoj je prisutan od 1996. godine i trenutno stoji na usluzi svojim klijentima sa 75 zaposlenih u uredima u Zagrebu i Rijeci.

Već godinama cargo-partner njeguje inicijativu određenih aktivnosti za svoje klijente, što smatraju komparativnom razlikom spram drugih logističkih tvrtki u zemlji. Pristup prema strankama uvijek je usmjeren na unaprjeđenje odnosa s klijentima u smislu građenja poslovnih veza i osobne povezanosti.

Cargo-partner je privatna info-logistička tvrtka koja nudi sveobuhvatan portfelj usluga za zračni, pomorski, cestovni prijevoz i skladišnu logistiku. Ujedno nude sveobuhvatna namjenska rješenja i usluge za razne industrijske grane, uključujući prehranu, farmaceutiku, auto-moto i rezervne dijelove, modu i životni stil, te High Tech i elektroniku.

Cargo-partner posluje u više od 130 ureda i 28 zemalja diljem Europe, Azije i Sjeverne Amerike, te osigurava pokrivenost širom svijeta uz mrežu partnerskih agencija. Osnovana 1983. godine sa sjedištem u Beču, tvrtka na razini cijele grupe broji 2.780 zaposlenika, a konsolidirani promet za 2017. godini iznosi 700 milijuna EUR.

Za dodatne informacije o cargo-partneru i potencijalnu suradnju posjetite njihovu web stranicu www.cargo-partner.com i saznajte koje sve usluge i mogućnosti suradnje tvrtka nudi.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup