Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

CADLab-a na FSB-u opremljen najmodernijim tehnologijama

CADLab-a na FSB-u opremljen najmodernijim tehnologijama

Na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu povodom potpisivanja sporazuma između Fakulteta i tvrtki CADCAM Grupa i RIMAC Automobili održat će se  Otvoreni dani “3DEXPERIENCE CADLab powered by RIMAC and CADCAM Group”.

U sklopu potpisivanja ugovora i svečanog otvaranja CADLab-a opremljenog najmodernijom tehnologijom za konstruiranje održat će se brojne prezentacije i prikazi CAD mogućnosti nove 3DEXPERIENCE platforme.

Tijekom otvorenih dana svi posjetitelji 3DEXPERIENCE CADLab-a će moći isprobati novu platformu uz stručno vodstvo, s HTC Vive uređajem za virtualnu stvarnost zakoračiti u unutrašnjost najsloženijih sklopova na 3DEXPERIENCE platformi, upoznati humanoidnog robota Poppy kojeg su napravili studenti pomoću 3DEXPERIENCE platforme i tehnologije 3D printanja, te upoznati se s tehnologijama obrnutog inženjerstva, 3D skeniranja i 3D printanja.

Ovom suradnjom se Laboratoriju za konstruiranje – CADLab na razdoblje od 10 godina osiguravaju akademske licence on Cloud nove 3DEXPERIENCE platforme za konstruiranje i razvoj proizvoda čime stječe novi naziv: “3DEXPERIENCE CADLab powered by RIMAC and CADCAM Group”. Opremanje CADLab-a sveobuhvatnom poslovnom platformom koja objedinjuje razne brandove i rješenja tvrtke Dassault Systemes, koju zastupa CADCAM Grupa, studentima FSB-a je omogućeno da idu ukorak s razvojem tehnologija za konstruiranje i razvoj proizvoda.

Osim CAD funkcionalnosti za 3D konstruiranje, 3DEXPERIENCE platforma omogućuje integraciju svih procesa i podataka tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda u informacijsko okruženje s precizno definiranim ulogama i ovlastima korisnika, aplikacije za 3D konstruiranje, modeliranje i simulacije, kao i aplikacije za inteligentno upravljanje podatcima tj. pretraživanje i sistematizaciju podataka. Povezuje inženjere, projektante, dizajnere, menadžere, marketing, prodaju te druge odjele i lokacije u integrirano kolaborativno okruženje.

 

 

 

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup