Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

BUDI UZOR/INOVA2017. međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova

BUDI UZOR/INOVA2017. međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova

Grad Osijek je ove godine ponosan domaćin međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor®/Inova® 2017. Izložba se svečano otvara u četvrtak, 9. studenoga 2017. godine, u 13:00 sati, u dvorani Gradski vrt (Ulica kneza Trpimira 23, 31000 Osijek). Izložba traje tri dana, pod glavnim motom „Pametni gradovi“, a namijenjena je inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje.

Dolaskom brojnih stranih delegacija i njihovim izlaganjem, izložba je prigodna za održavanje niza poslovnih razgovora, mjesto za pronalazak partnera, kupaca, dobavljača ili djelatnika. Svi sudionici i posjetitelji imaju priliku povećati svoju konkurentnost i probiti se na domaće i europsko tržište.

U sklopu Izložbe se održava Poduzetnička akademija s pažljivim odabirom atraktivnih tema. Svako predavanje identificira specifičan problem i upućuje na moguća rješenja. Osim toga, Smotra poduzetničkih potpornih institucija i obrazovnih institucija je izuzetno važna komponenta Izložbe u sklopu kojih se mogu dobiti ključne informacije na licu mjesta te potaknuti inovatorski rad i poduzetnički duh kod  mladih.

Poseban ponos Izložbe je i natjecanje u pisanju poslovnih planova Budi uzor® o čijem uspjehu govori činjenica da predstavlja pobjednika na nacionalnoj razini za natjecanje Europska nagrada za promicanje poduzetništva 2017. – EEPA 2017. (European Enterprise Promotion Awards – EEPA 2017). Natjecanje se održava drugi dan izložbe, 10. studenoga 2017. godine u sklopu kojega finalisti izlažu svoje poslovne planove u trominutnim prezentacijama pred stručnim žirijem.

Gastro kutak se u proteklih nekoliko godina profilirao u atraktivnu i rado posjećenu komponentu izložbe Budi uzor®/Inova®. U sklopu Gastro kutka slavonska obiteljska poljoprivredna gospodarstva će izložiti svoje specijalitete i delicije te na taj način dodatno promovirati grad Osijek i Slavoniju.

Glavni organizator ovogodišnje izložbe je TERA Tehnopolis d.o.o. uz suorganizaciju Saveza hrvatskih inovatora, Hrvatske udruge inovatora-poduzetnika i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku te uz podršku partnera, pokrovitelja i supokrovitelja.

Bogat trodnevni program Izložbe i Poduzetničke akademije možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://portfolio.web.tera.hr/index.php/projekti/budi-uzor/budi-uzorinova-2017/.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup