Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Zajednički nastup voditelja PMI BiH, Srbije i Hrvatske na PMIDayz-ima

Zajednički nastup voditelja PMI BiH, Srbije i Hrvatske na PMIDayz-ima

Naslovna tema ovogodišnje PMIDayz konferencije u Osijeku, održane od 20. do 22. svibnja, bila je ‘Upravljanje projektnim timovima’. Konferencija se održava u Osijeku drugu godinu zaredom, a nastala je kao svojevrstan spin-off teme upravljanja projektima KulenDayz konferencije. Zajednički nastup voditelja PMI BiH, Srbije i Hrvatske, koji su uz kratku prezentaciju rada pokrenuli inicijativu o budućim nastupima u zajedničkim projektima, osigurali su ove godine regionalni karakter konferencije.

Konferencija je započela cjelodnevnom radionicom ‘Tajne uspješnog vođenja timova i utjecajne komunikacije’, koja je donijela pregled komunikacijskih vještina i vještina vođenja, upravljanja i pregovaranja, koje su od izuzetne koristi za svakodnevni rad s projektnim timovima. U petak, 29. svibnja glavni dio konferencije s predavanjima odvijao se u dvorani BIOS-a, dok je u subotu održana radionica u srcu Baranje, na pustari Mirkovac.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup