Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Uspješno održana Datalabova 3. PANTHEON konferencija

Uspješno održana Datalabova 3. PANTHEON konferencija

Tvrtka GRAVIS GT, distirbuter Datalabovog poslovno-informacijskog sustava PANTHEON™ za Republiku Hrvatsku, u Zagrebu je, zajedno s tvrtkom DATALAB, održala pred više od 300 posjetitelja ERP konferenciju pod nazivom – Učinkoviti nadzor i novi modeli poslovanja.

 

Na 3. PANTHEON konferenciji, tvrtke GRAVIS GT i Datalab d.d. predstavile su  pred više od 300 posjetitelja osnovne elemente PANTHEON-a X te njegovu povezanost s poslovanjem 4.0.

U središnjem dijelu 3. PANTHEON konferencije, Andrej Mertelj, predsjednik Uprave Datalab d.d., PANTHEON konzultanti i partneri, prikazali su prisutnima kako digitalizacija cjelokupnih poslovnih procesa dovodi do olakšanog  poslovanja i  smanjenja  troškova te kako se uvođenje ovog modela vrlo brzo osjeća i na dobiti tvrtke.

Predstavljeni su temelji PANTHEON-a X i Poslovanje 4.0 po fazama, s demonstracijom na praktičnim primjerima, tj. put od efikasnog marketinga, pametne prodaje, optimizacije radnih procesa i dokumentacije, kao i PANTHEON povezana partnerska vertikalna rješenja.

U poslijepodnevnom  dijelu slijedile su vrlo posjećene demonstracijske radionice robnog i financijskog modula PANTHEON-a X, a u „PANTHEON X kutku“ prisutni su mogli provjeriti brzinu rada nove verzije ovog suvremenog ERP-a te iz prve ruke od DATALAB stručnjaka doznati sve što ih o programu zanima.

-Pokazali smo kako će digitalno umrežene tvrtke i sustavi biti još usmjereniji prema željama tržišta, kvaliteti i dodanoj vrijednosti te razvoju novih proizvoda, usluga i poslovnih modela. Pokazali smo i da je budućnost  u digitalizaciji i povezivanju, a PANTHEON™ je već sada spreman predvoditi te trendove i svojim korisnicima olakšati i ubrzati prijelaz na potpuno elektroničko poslovanje, izjavio je Goran Težak, direktor GRAVIS GT-a.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup