Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Uloga direktora financija u digitalnoj transformaciji

Uloga direktora financija u digitalnoj transformaciji

SAP je na jučerašnjem događanju „Uloga direktora financija u digitalnoj transformaciji” okupljenim predstavnicima financijskog sektora održao niz predavanja s ciljem rješavanja izazova poslovanja u doba digitalne ekonomije. Ranko Petraković, Principal Solution Consultant, u sklopu je događanja predstavio novu generaciju SAP-ovog glavnog proizvoda –  zbirku poslovnih aplikacija nazvanu S/4 HANA, dok je Antonio Bujan, Senior Presales Specialist predstavio Digital Boardroom. Kako to što su predstavili izgleda u praksi direktora financija, sudionici događanja mogli su čuti od Philipp Zielke, SAP CFO CEE.

Direktorica SAP-a Sonja Popović izjavila je: „Organizacijama je nakon prijelaza na aplikacije u cloudu potrebna mogućnost analitičkog izvještavanja u takvom okruženju. Želja za brzim i učinkovitim izvještavanjem raste s porastom konkurencije te je nužna za uspjeh i očuvanje kompanije. Mogućnost planiranja, predviđanja i analize podataka u cloudu promijenit će dosadašnji način analiziranja“.

Tijekom predavanja Antonija Bujana naglasila je kako je SAP Digital Boardroom sljedeća generacija digitalnog rješenja koje će sastancima Uprave pružiti novi doživljaj povezujući ljude, uređaje i različita mjesta u stvarnom vremenu. Izgrađen na SAP Cloud for Analytics, SAP Digital Boardroom integriran je sa SAP S/4HANA poslovnim podatcima te ostalim aplikacijama i izvorima podataka kako bi osigurao jedinstven izvor istine za nadgledanje, simulaciju i provedbu promjena u digitalnoj ekonomiji.

„Osim tehnoloških promjena u arhitekturi baze podataka, SAP je razvojem potpuno novog, pojednostavljenog korisničkog sučelja nazvanog Fiori, otišao i korak dalje, tvrdeći da ono povećava produktivnost. Fiori sučelje omogućuje jednako korisničko sučelje na svim uređajima, s naglaskom na prijenosne uređaje poput mobilnih telefona i tableta i u stanju je pružiti informacije i grafike u stvarnom vremenu iz raznih SAP i ne-SAP izvora. Na taj način je moguće da, primjerice, financijski direktor na svom mobitelu vidi trenutni i sveobuhvatan pregled poslovanja s poslovnim partnerom s kojim je upravo na sastanku – uključujući stanje ukupnog duga, neizmirene obaveze, prosječne dane kašnjenja i slično“, zaključio je Ranko Petraković.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup