Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Na SAP Forumu Zagreb 2016. naglasak je bio na digitalizaciji poslovanja

Na SAP Forumu Zagreb 2016. naglasak je bio na digitalizaciji poslovanja

Pod sloganom ‘Reimagine Business for the Digital Economy’ u zagrebačkoj je Laubi 2. lipnja održan SAP Forum Zagreb 2016., na kojem je tvrtka SAP pokazala kako riješiti izazove poslovanja u doba digitalne ekonomije.

I ove je godine SAP na forumu ugostio preko 500 lokalnih i međunarodnih stručnjaka koji su sudjelovanjem na predavanjima, okruglom stolu te iznoseći studije slučaja SAP-ovih poslovnih partnera i korisnika dali odgovore kako uspjeti u svijetu digitalne ekonomije. Uz predstavnike SAP-a na forumu se okupio niz uglednih domaćih stručnjaka koji su kroz svoja izlaganja predstavili važne poslovne projekte.

Na svečanosti je održana i 15. jubilarna dodjela nagrada ‘SAP ICT Journalist Prize Božo Težak’, na kojoj su proglašeni i dobitnici u dvije kategorije: nagradu za najbolji novinarski uradak osvojila je Matilda Bačelić, dok je nagrada za najbolji urednički uradak otišla u ruke Dražena Tomića. Predstavnici HND-a predali su i vrijednu nagradu Hrvatskog novinarskog društva za ICT novinara godine Miji Biberović.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup