Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Konferencija Meeting G2.2. – Hrvati zajedno u biznisu

Konferencija Meeting G2.2. – Hrvati zajedno u biznisu

U Kongresnom centru Forum Zagreb drugu će se godinu zaredom, od 10. do 12. listopada, održati susret poslovnih ljudi iz Hrvatske i njezine dijaspore. Konferencija Meeting G2.2. ovoga puta nosi naziv: Hrvati zajedno u biznisu.

Konferencija je neizostavni dio projekta G2, čija je misija povezati Hrvate iz svijeta s Hrvatima i poslovnim mogućnostima u Hrvatskoj putem internetske i osobne praktične razmjene znanja te društvenog umrežavanja, a vizija organizatora jest budućnost u kojoj će mogućnosti, prilike i snovi poslovanja s domovinom ili u njoj pokrenuti novo razdoblje hrvatskoga gospodarskog razvoja, rasta i produktivnosti.

Idejni su začetnici projekta G2 Māra i Josip Hrgetić, a u užem timu još su Aco Momčilović, Don Markušić, Antun Krešimir Buterin, Anamaria Kreković i Lidija Šimrak.

„Na Projektu G2 rade i Hrvati rođeni u Hrvatskoj i oni rođeni izvan nje. Kad pogledamo našu nogometnu reprezentaciju, vidimo da Hrvatska može djelovati zajedno, pa zašto onda to ne bismo postigli i u poslovnom svijetu? Povezivanjem možemo promovirati hrvatske proizvode, uvoziti ih, ali i izvoziti po svijetu. Upravo to je naš cilj – mi želimo pomoći Hrvatskoj koja ima velik potencijal i bogate resurse“, rekao je direktor projekta Josip Hrgetić, povratnik iz Venezuele. Hrgetić je dodao da u Hrvatskoj već postoje brojni uredi i državne institucije koje rade kvalitetan posao, te da se oni ne žele miješati u njihov posao, nego se ponajviše orijentirati na poslovni dio i u tom pogledu pružiti podršku iseljenim Hrvatima.

Organizatori su u listopadu 2015. godine priredili Meeting G2.1., prvi poslovni susret domovinske i iseljene Hrvatske koji je okupio oko 200 sudionika, od čega je njih 50 pristiglo iz inozemstva, točnije iz 18 zemalja s gotovo svih kontinenata svijeta. Hrgetići su ovoga travnja sudjelovali i na konferencijama sličnog karaktera u Washingtonu i Boliviji, gdje su tamošnjim Hrvatima predstavili Projekt G2.

Ove će se godine konferencija MG2.2. održati od 10. do 12. listopada, također u Kongresnom centru Forum Zagreb. „Sudionici lanjske konferencije poželjeli su veći broj zanimljivih panel diskusija pa smo se u ovogodišnjem programu fokusirali na teme kao što su inovacije, obrazovanje, brendiranje Hrvatske, izvoz, energetski sektor, uspješne privatizacije te kako opstati u poslu u Hrvatskoj. Naravno, naglasak je na brojnim primjerima dobre prakse,“ objasnila je direktorica programa Māra Vītols – Hrgetić.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave na konferenciju Meeting G2.2.: Hrvati zajedno u biznisu. Detaljnije informacije mogu se naći na službenoj internetskoj stranici Konferencije.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup