Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

INNOVA 2016. u Osijeku

INNOVA 2016. u Osijeku

U Hotelu Osijek je 23. svibnja održana treća u nizu konferencija INNOVA 2016., povodom objave otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom ‘Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja’, čija vrijednost iznosi 748 milijuna kuna.

Konferenciju je otvorio ministar gospodarstva Tomislav Panenić te posebno istaknuo kako će sredstva dodijeljena u sklopu ovog natječaja biti zamašnjak rasta i razvoja ne samo tvrtaka koje će aplicirati za sredstva, već i njihovih partnera, a time i gospodarstva u cjelini. INNOVA 2016. bila je namijenjena predstavljanju natječaja potencijalnim prijaviteljima i zainteresiranim dionicima iz Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Brodsko-posavske županije.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup