Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Dubrovnik postaje centar događanja automobilske industrije
,

Dubrovnik postaje centar događanja automobilske industrije

Prestižna priznanja dubrovniku i dubrovačkim vrtovima sunca

Značajno priznanje SEEbtm Awards pristiglo je ovih dana u Dubrovnik i to Dubrovačkim Vrtovima Sunca koji su proglašeni „Best Venue for Car Launch“ u regiji jugoistočne Europe. Rezultat je to više uspješnih događanja automobilske industrije održanih u ovom resortu  prošle godine i najavljenih novih globalnih automobilskih  predstavljanja, koja se uglavnom organiziraju u razdoblju predsezone i posezone i daju značajan doprinos snažnijem turističkom prometu u tom dijelu godine u Dubrovniku.  Potvrda je to i kvalitete Dubrovnika kao odredišta za automobilska događanja, koji postaje sve traženiji za organizaciju ovakvih događanja.

Renomiran kao lokacija filmskih snimanja prestižnih  svjetskih produkcija poput „Igre prijestolja „Star Wars-a“, boolywoodskog akcijskog spektakla „Fan“, najavljenog filma o Robinu Hood-u, te brojnih drugih manjih produkcija, Dubrovnik postaje sve traženiji na karti lokacija koje atraktivna automobilska industrija odabire za svoja velika okupljanja.

Podsjetimo, 2016.g. Dubrovnik je bio domaćin održanog globalnog treninga Mercedes Benz s više od deset tisuća sudionika, međunarodne konvencije distributera za „ Hyundai“ iz istočne Europe i CIS-a, Bentley konvencije distributera te Porsche prezentacije pod nazivom “Tour of Croatia“. Ovakvi prestižni događaji Dubrovniku donose bolje turističke rezultate  u razdoblju predsezone i posezone, kad se uglavnom i održavaju.

radisson_hyu-18

Potvrda tomu je i za 2017. najavljeni projekt globalne prezentacije novog modela Nissan Micre koji će u Dubrovačkim Vrtovima Sunca doživjeti svoje svjetsko predstavljanje. Prema najavi, Nissanov event u Dubrovniku će, osim internih treninga i prezentacija za sedam tisuća delegata, okupiti više od pet stotina novinara iz cijelog svijeta, te će trajati od početka siječnja sve do sredine ožujka 2017. godine. Veliki je to doprinos cjelogodišnjem poslovanju kojem teži Dubrovnik kao turistička destinacija i Dubrovački Vrtovi Sunca kao jedan od najboljih dubrovačkih hotela.

Prema ocjeni regionalnog web-portala kongresniturizam.com i časopisa SEE business travel & meetings (SEEbtm), Dubrovačkim vrtovima sunca dodijeljeno je značajno priznanje u sklopu SEEbtm nagrada. Resort je proglašen „Best Venue for Car Launch“ čime Dubrovački vrtovi sunca potvrđuju svoj image odličnih domaćina za velika automobilska događanja. Osim ovog priznanja, hotelska grupacija Carlson Rezidor uvrstila je hotel u najuži izbor hotela označenih AUTOMOTIVE & CO EXPERT brendom koji zadovoljavaju najstrože kriterije za organizaciju događanja iz automobilske industrije.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup