Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Dodijeljene nagrade za najbolju ambalažu za 2016. godinu

Dodijeljene nagrade za najbolju ambalažu za 2016. godinu

U sklopu festivala ambalaže FEST.A CROPAK 2016. u hotelu Sheraton u Zagrebu 12. svibnja dodijeljene su nagrade za najbolju ambalažu na hrvatskom i regionalnom tržištu CROPAK i REGPAK 2016. Dodjelu nagrada trinaestu godinu zaredom organizirali su tvrtka Tectus d.o.o., Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus – IatT te stručni časopis Ambalaža/REGprint iz Zagreba.

Na ovogodišnji natječaj za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu CROPAK ukupno je pristiglo 58 nominacija u sklopu kojih je ocijenjeno više od 120 ambalažnih rješenja. Uz već tradicionalne kategorije, ovogodišnji CROPAK natječaj donio je i dvije novosti. Posebnost ovogodišnjeg Natječaja je i dodjela priznanja u kategoriji ‘Save Food – dodana vrijednost’, kao dio globalne inicijative Save Food inicirane od strane FAO-a (Food and Agriculture Organization), UN-ovog programa za okoliš (UNEP) i svjetskog sajma Interpack iz Düsseldorfa. Novost je i kategorija CROPAK po ocjeni potrošača. Čast biti prvi dobitnik CROPAKA u ovoj kategoriji dobila su čak tri vrhunska ambalažna rješenja poznatih proizvoda: Graševina velika berba 2011. (Iločki podrumi d.d., Ilok), Jana voda s porukom (Jamnica d.d., Zagreb) te Vegeta – univerzalni dodatak jelima (Podravka d.d., Koprivnica).

I ove godine posebna pozornost posvećena je nagradi EKO CROPAK za edukacijski projekt i cjelovit sustav gospodarenja ambalažom i otpadnom ambalažom, kojima se nagrađuju u praksi potvrđeni rezultati u zaštiti okoliša, a ovogodišnji su dobitnici Grad Zadar i GKP PRE-KOM d.o.o., Prelog.

Nagrade CROPAK tradicionalno su dodijeljene u ukupno 13 kategorija, a za najbolju od najboljih proglašena je ambalaža serije Korlat vina, tvrtke Badel 1862 d.d., Zagreb, kojoj je pripao CROPAK GODINE 2016.

Sedmu godinu zaredom dodijeljene su i nagrade REGPAK za najbolju ambalažu na tržištu regije, gdje je u 17 nominacija bilo uključeno više od 80 proizvoda iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije. Sukladno kriteriju konkurentnosti dodijeljena su dvije REGPAK nagrade, a Međunarodni stručni ocjenjivački sud donio je odluku da su to Señor dobro društvo za komunikaciju d.o.o. iz Hrvatske za ambalažu vina „Pod zidom“ te Kabinet d.o.o. iz Srbije za seriju etiketa Kabinet pivo.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup