Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Certifikacijom proizvoda do tržišta

Certifikacijom proizvoda do tržišta

Uz već održane informativne radionice u Zagrebu i Rijeci, jedna od radionica vezana uz Javni poziv na dostavu projektnih prijava Certifikacijom proizvoda do tržišta održat će se u petak, u Županijskoj komori Osijek, u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

 

Trajno otvoreni Poziv provodi se u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. te ima za cilj pridonijeti aktivnostima MSP-ova da dokazom kvalitete, sigurnosti i pouzdanosti svojih proizvoda osiguraju preduvjete za povećanje izvoza i ukupne konkurentnosti. Pružanjem potpore za uvođenje i primjenu europskih i međunarodno (globalno) priznatih norma doprinosi se tome da MSP-ovi iskoriste prednosti koje primjena normi ima na omogućavanje pristupa novim tržištima.

Poziv na dostavu projektnih prijava je namijenjen mikro, malim i srednjim tvrtkama, u skladu s definicijom utvrđenom u Prilogu I. Definicija malih i srednjih poduzeća Uredbe Komisije (EU) br. 651/2014.

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se po ovom Pozivu može dodijeliti pojedinom poduzetniku iznosi 20.000,00 kuna, dok najviši iznos bespovratnih sredstava iznosi 1.000.000,00 kuna, a ukupna raspoloživa sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj predviđena za ovaj poziv iznose 38.000.000,00 kuna.

Prijave na poziv primaju se od 22. svibnja. Krajnji rok za zaprimanje projektnih prijava je 31. prosinca 2018. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Sve informacije o Pozivu možete pogledati OVDJE.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup