Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

Cargo-partner udvostručio kapacitet logističkog centra u Slovačkoj

Cargo-partner udvostručio kapacitet logističkog centra u Slovačkoj

Međunarodni pružatelj i davatelj logističkih usluga Cargo-partner širi svoj skladišni prostor na Slovačku. Tvrtka trenutno posluje s dva moderna logistička centra u Slovačkoj: jedan u Bratislavi s kapacitetom od 14.000 paletnih mjesta, i jedan u Dunajska Streda s kapacitetom od 7.000 paletnih mjesta do danas.

U siječnju 2016., Cargo-partner je počeo s drugom fazom izgradnje svog logističkog centra. Novo skladište će imati kapacitet od preko 15.000 paletnih mjesta i sveukupna površina 7.200 kvadratnih metara. Izgradnja bi trebala biti gotova do kraja ljeta.

Cargo-partner logistički centar je jedini skladišni objekt u Slovačkoj koji je odmah spojen na Metrans kontejnerski terminal. Rampa ima 9 izlaza na kojima se kontejneri mogu krcati direktno na vlak. Od tamo imaju najbrži intermodalni put do luke Hamburg, Bremerhaven, Koper i Rijeka. cargo-partner planira u ovaj projekt uložiti 3 milijuna eura.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup