Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

cargo-partner nudi novu opciju bržeg i olakšanog transporta

Pomoću online SPOT sustava za transportnu narudžbu, cargo-partner svojim korisnicima nudi jednostavan način slanja naloga za prijevoz. Kako bi dodatno olakšali i ubrzali kreiranje naloga, uveli su funkciju brzog transportnog naloga.

Međunarodna prijevoznička i info-logistička tvrtka cargo-partner osnovala je SPOT online platformu “ SPOT Visibilty & Collaboration” koju koristi za upravljanje prijevoznih procesa diljem svijeta kako bi osigurala potpunu transparentnost i učinkovitu suradnju u cijelom lancu opskrbe. Sa SPOT transportnim nalogom, cargo-partner klijentima i partnerima nudi jednostavan način dostavljanja transportnih naloga koji je neovisan o vremenskoj zoni, otporniji je na pogreške i znatno brži od slanja narudžbi putem maila.

S ciljem što lakšeg kreiranje naloga, cargo-partner je osmislio novitet u sustavu transportnih naloga, koji se zove: Quick Transport Order. Za razliku od prethodnog, ova nova funkcija sada na samo jednom zaslonu nudi kreiranje naloga u svega nekoliko klikova. Nova opcija prikladna je za sve vrste prijevoza zrakom, morem i cestom koji ne uključuju opasnu robu, prijevozno osiguranje, kontrolu temperature ili druge posebne zahtjeve za robu.

Prvi klijenti koji su počeli koristiti novu funkciju komentiraju: “Često imamo isporuke koje se ponavljaju, za nas SPOT Transport Order je od velike pomoći, na vrlo jednostavan način kreiramo nalog – kopiramo i zalijepimo podatke iz jedne pošiljke u drugu. Ušteda vremena nam pomaže u sprječavanju pogrešaka pri unosu. S novom funkcijom Quick Transport order možemo izvršiti narudžbu u vrlo kratkom roku.” – Michel Szczepanski, predsjednik Uprave PREMIUMPACK GmbH.

SPOT je pokrenut 2000. godine i od tada je nadograđivan u svrhu poboljšanja usluge klijentima. Dostupan s bilo kojeg uređaja putem web-preglednika ili mobilne aplikacije, SPOT je počeo kao jednostavan alat za praćenje i od tada je prerastao u sveobuhvatni sustav upravljanja lancem opskrbe, s aplikacijama Purchase Order Management i Transport Management, te uslugama za skladištenje, izvještavanje i kurirske pošiljke.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup