Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

BNI – Business Network International organizira prvi ovogodišnji Dan poduzetnika-posjetitelja

BNI – Business Network International organizira prvi ovogodišnji Dan poduzetnika-posjetitelja

28. studenog 2019., s početkom u 08:00 sati u Hotelu International Miramarska cesta 24, Zagreb održati će se prvi ovogodišnji Dan poduzetnika-posjetitelja u organizaciji BNI Agram grupe, s ciljem upoznavanja poduzetnika s ovom svjetskom organizacijom za poslovno umrežavanje (networking), koja pomaže poduzetnicima putem preporuka drugih uspješnih poduzetnika rasti i razvijati svoje poslovanje.

BNI odnosno Business Network International najveća je svjetska organizacija za poslovno umrežavanje koja broji preko 260 tisuća poduzetnika članova, koji su putem preporuke u 9.150 BNI grupa uprihodili 16 milijardi dolara u zadnjih 12 mjeseci. U Hrvatskoj je BNI prisutan od 2013. godine, i njegovo članstvo kontinuirano raste. Ono što najviše diferencira BNI u Hrvatskoj od sličnih organizacija, pravilo je kako za preporuku i naplaćene poslove nema provizije, već se poštuje temeljno načelo Givers Gain, odnosno; tko daje – dobiva. BNI članovi poduzetnici podijeljeni su u grupe iz jednostavnog razloga, naime, u jednoj grupi ne smije biti konkurenata kako bi se izbjegla mogućnost konkurentskog nastupa i potenciralo se okruženje za osobni i poslovni razvoj poduzetnika . U Hrvatskoj se članovi BNI Zagreb East zajednice mogu pronaći u grupama BNI Agram, BNI Merdijan, BNI Izvor, BNI Serbus i BNI Fokus.

Poduzetnici grupe BNI Agram ovim putem pozivaju sve zainteresirane freelencere, poduzetnike i one koji tek planiraju postati poduzetnicima u skorom razdoblju, bez obzira na područje njihovog rada, na ovu priliku umrežavanja s postojećim članovima Bni Agram i ostalim poduzetnicima gostima. Ovo događanje prilika je gdje možete predstavi svoje poduzeće i potencijalno stvori nove poslovne prilike.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup