Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

27. ATP Croatia Open od 15. do 24. srpnja

27. ATP Croatia Open od 15. do 24. srpnja

U svom 27. izdanju (15. do 24. srpnja), Umag će iznova biti središtem jednog od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj, koji privlači ne samo sportsku, nego i političku, gospodarsku i show business elitu. ATP Croatia Open i popratna događanja privlače više od 80.000 gostiju, pa Umag u to vrijeme postaje nezaobilazni ljetni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.

Umaški turnir već 27. godinu zaredom uspješno povezuje sport i zabavu, a ove godine ta je poveznica obogaćena s dva egzibicijska meča u kojima će Goran Ivanišević i Andre Agassi podsjetiti na svoj legendarni wimbledonski finale, a Donna Vekić i Flavia Pennetta uvesti ženski tenis na velika vrata. Uz velika teniska imena, tu su i podjednako jaka imena hrvatske i inozemne glazbene scene.

-Ponosni smo na ovogodišnji ATP turnir. Ovakav niz svjetskih teniskih i glazbenih atrakcija, među kojima prednjače Andre Agassi i Martin Solveig, doprinosi promociji hrvatskog turizma – istaknuo je Ronald Korotaj, direktor Istraturista i predsjednik Organizacijskog odbora turnira.

Uz najpoznatija imena tenisa, odličnu zabavu na turniru u okviru Party Nights programa, garantiraju imena najpopularnijih regionalnih izvođača.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup