Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

11. konvencija hrvatskih izvoznika i 9. dodjela nagrada Zlatni ključ

11. konvencija hrvatskih izvoznika i 9. dodjela nagrada Zlatni ključ

Na 11. konvenciji hrvatskih izvoznika 23. svibnja, koja je okupila 500-tinjak sudionika, dodijeljene su nagrade Zlatni ključ najboljim izvoznicima u 18 kategorija prema Pravilniku za dodjelu nagrada ‘Zlatni ključ’.

Nagrađeni izvoznici: Pliva Hrvatska d.o.o. – najbolji veliki izvoznik u 2015. godini; Industrius d.o.o. – najbolji srednji izvoznik u 2015. godini; Nanobit d.o.o. – najbolji mali izvoznik u 2015. godini; AD Plastik d.d. – najinovativniji izvoznik u 2015. godini; Rockwool Adriatic d.o.o. – najbolji izvoznik u Italiju u 2015. godini; LTH Metalni lijev d.o.o. – najbolji izvoznik u Sloveniju u 2015. godini; Vivera d.o.o. – najbolji izvoznik u Njemačku u 2015. godini; Podravka d.d. – najbolji izvoznik u Bosnu i Hercegovinu u 2015. godini; Ivančica d.d. – najbolji izvoznik u Austriju u 2015. godini; Saponia d.d. – najbolji izvoznik u Srbiju u 2015. godini; Feroimpex automobilska tehnika d.o.o. – najbolji izvoznik u Mađarsku u 2015. godini; AD Plastik d.d. – najbolji izvoznik u Francusku u 2015. godini; HS Produkt d.o.o. – najbolji izvoznik u Sjedinjene Američke Države u 2015. godini; ACG Lukaps d.o.o. – najbolji izvoznik u Nizozemsku u 2015. godini; Same Deutz-Fahr žetelice d.o.o. – najbolji izvoznik u Tursku u 2015. godini; Metalska industrija Varaždin d.d. – najbolji izvoznik u Egipat u 2015. godini; Omco Croatia d.o.o. – najbolji izvoznik u Kanadu u 2015. godini; Adria Winch d.o.o. – najbolji izvoznik u Rusku Federaciju u 2015. godini

Nakon panel rasprave na temu ‘Digitalna ekonomija kao preduvjet rasta hrvatskog izvoza’ održane su i paralelne radionice na teme: Digitalna ekonomija i izvoz, Monetarna ekonomija i izvoz, Financiranje i osiguranje izvoznog posla i EU fondovi: koristi za izvoznike. Na 11. konvencije usvojena je i Deklaracija hrvatskih izvoznika.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup