Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

BIZparty u Zagrebu

BIZparty u Zagrebu

U Zagrebu će se BIZparty u 2019. održavati standardno svaki prvi četvrtak u mjesecu (osim u svibnju), a u Osijeku će se održavati kvartalno kroz proljetni, ljetni, jesenski i zimski party.

U Zagrebu će se u četvrtak, 7. veljače, u Aperitivo baru održati prvi BIZparty u 2019. godini. Party organizira tvrtka Mirakul u suradnji s Best Point Consultingom i održava se jednom mjesečno, svakog prvog četvrtka u mjesecu. BIZparty je središnji zabavni networking događaj koji se održava u Osijeku i Zagrebu i okuplja managere, poduzetnike i ostale poslovne ljude željne dobre zabave i novih poslovnih poznanstava.

Zahvaljujući sponzorima, na svakom BIZpartyju organiziran je zabavni program, gostima je ponuđeno piće dobrodošlice i catering te su redovito organizirane vrijedne nagradne igre. S obzirom na vrlo kvalitetan profil posjetitelja BIZpartyja, te poslovni utjecaj, svoju priliku za sponzorstvom događaja prepoznale su brojne tvrtke, među kojima se izdvajaju PBZ, Podravka, Carlsberg, Hell Energy, Generali osiguranje, Vindija, Gavrilović, Automobili Škojo, Belje, Metronet, Bilić-Erić, Croata i ostali.

U nastavku su datumi održavanja svih BIZpartyja:

BIZparty ZAGREB – svaki prvi četvrtak u mjesecu

7. veljače
7. ožujka
4. travnja
9. svibnja (iznimno drugi četvrtak)
6. lipnja
4. srpnja

Ljetna stanka

5. rujna
3. listopada
7. studenog
5. prosinca

BIZparty OSIJEK – kvartalno (proljeće, ljeto, jesen, zima)

22. ožujka
14. lipnja
18. listopada
20. prosinca

Ulaz je slobodan, poželjno je ponijeti vizitku. Dress code je business casual. Prijavu na party možete izvršiti i na službenom eventu: Facebook event BIZparty

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup