Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

BIZparty konačno i u Zagrebu!

BIZparty konačno i u Zagrebu!

BIZparty je poslovno-zabavni event koji već 12 godina uspješno organizira tvrtka Mirakul, u formi ‘afterwork’ partyja koji okuplja managere, poduzetnike i ostale poslovne ljude. Prvi BIZparty održan je u Osijeku, u prosincu 2006. godine, i od tada ga je posjetilo preko 5.000 poslovnih ljudi željnih dobra provoda i novih poslovnih poznanstava.

Prvi BIZparty u Zagrebu će se održati 4. listopada u Aperitivo baru, u centru grada, na Europskom trgu. Party počinje u 18 sati i traje do ponoći, a sve goste će dočekati piće dobrodošlice i finger food, uz promotivne cijene najboljih koktela u gradu te iznenađenja koja će pripremiti pokrovitelji. Na BIZpartyju ćete imati priliku saznati nešto više o ritualu uživanja u cigarama, te o rijetkim i vrhunskim pićima koje se nalaze u Aperitivo baru, kao i posebnostima pripreme koktela. Party će se održavati jednom mjesečno, svakog prvog četvrtka u mjesecu. Sigurno smo da će ovo znatno obogatiti noćni život Zagreba četvrtkom, koji je već godinama monoton i bez adekvatne ponude.

U manje od godinu dana od kako se otvorio, Aperitivo bar je postao jedno od nezaobilaznih i omiljenih mjesta za izlazak Zagrepčana i turista. Zahvaljujući vrhunskim koktelima i izvrsnim koktel majstorima, maštovitoj gastronomskoj ponudi, cigar roomu, koji predstavlja najposebniji dio prostora, te brojnim događanjima koje organiziraju, Aperitivo bar je donio najsuvremenije svjetske trendove u zagrebačku gastro i klupsku scenu. Ovdje će se pronaći svaki zaljubljenik u hedonizam, a ugostiteljstvo je poprimilo jednu sasvim novu dimenziju uživanja.

Zahvaljujući sponzorima, na svakom BIZpartyju organiziran je zabavni program, gostima je ponuđeno piće dobrodošlice i catering te su redovito organizirane vrijedne nagradne igre. S obzirom na vrlo kvalitetan profil posjetitelja BIZpartyja, te poslovni utjecaj, svoju priliku za sponzorstvom događaja prepoznale su brojne tvrtke, među kojima se izdvajaju PBZ, Podravka, Carlsberg, Hell Energy, Generali osiguranje, Vindija, Gavrilović, Automobili Škojo, Belje, Metronet, Bilić-Erić, Croata, te ostali.

Organizator BIZpartyja u Zagrebu je tvrtka Mirakul u suradnji s Best Point Consultingom. Medijski pokrovitelj je BIZdirekt. Ulaz je slobodan za sve, uz vizitku. Dress code je business casual.

Prijavu na party možete izvršiti i na službenom eventu: Facebook event BIZparty

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup