Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

„Adria Security Summit – powered by Intersec“ održat će se od 13. do 15. rujna u Šibeniku!

„Adria Security Summit – powered by Intersec“ održat će se od 13. do 15. rujna u Šibeniku!

Najveći poslovni događaj u Jadranskoj regiji iz sektora industrije sigurnosti, „Adria Security Summit – powered by Intersec“ je sve bliže i registracije su u tijeku. Konferencija i izložba će biti održane od 13. do 15. rujna 2017. u novom kongresnom centru Solaris Resorta u Šibeniku. Mnoge hrvatske kompanije su se već priključile summitu, a domaćin skupa je Hrvatski ceh zaštitara – strukovna zaštitarska komora. Posjetitelje očekuje susret s renomiranim stručnjacima, vodećim poslovnim ljudima iz sektora te najnovijim tehnologijama.

Glavni organizator summita je magazin „a&s Adria“ uz podršku kompanije Messe Frankfurt, vodećeg organizatora poslovnih događaja u svijetu, dok su suorganizatori Slovenska zbornice za razvoj privatne sigurnosti, Komora za privatno osiguranje Republike Makedonije, Srpska asocijacije menadžera korporativne sigurnosti i Udruženje menadžera sigurnosti Bosne i Hercegovine.

Glavne teme konferencije bit će zaštita infrastrukture i objekata, sigurnost zaposlenika i korisnika usluga, sprječavanje gubitka podataka i drugih vrijednosti, napredni integracijski koncepti, moderne tehnologije zaštite, stanje te perspektive privatne sigurnosti.

Partneri projekta i domaćini su vodeća strukovna udruženja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije, okupljena s namjerom povezivanja i razvoja regionalnog sigurnosnog tržišta. U sektoru sigurnosnih tehnologija, važnu ulogu igra i međusobno povezivanje sudionika.

Tijekom pratećeg sajma kompanije iz ovog sektora će predstaviti svoje najnovije proizvode i rješenja, a više informacija o ovogodišnjem summitu možete dobiti na: www.adriasecuritysummit.com.

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup