Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Kreiranje korisničkog računa, slažete se sa našim pravnim napomenama i pravilima privatnosti.

ILI

[TheChamp-Login]

Pratite nas:

ABB i Formula E partneri za stvaranje budućnosti e-mobilnosti

ABB i Formula E partneri za stvaranje budućnosti e-mobilnosti

ABB FIA Formula E Prvenstvo predstavlja lidera inovativnih tehnologija ABB kao glavnog sponzora prve svjetske potpuno električne međunarodne serije motosporta FIA-a.

ABB i Formula E udružuju se u revolucionarnom partnerstvu kako bi promicali e-mobilnost za održivu budućnost. Od svoje prve utrke u Pekingu u rujnu 2014., Formula E se pokazala kao broj jedan svih međunarodnih motosportova na električni pogon. U sljedećoj fazi razvoja, globalni lider ABB pruža svoje ime, inovativnost i tehnološko vodstvo seriji koja će sada biti poznata kao ABB FIA Formula E Prvenstvo.

Svojom nenadmašnom stručnošću u elektrifikaciji i vodstvu u rješenjima punjenja električnih vozila, s najvećom instaliranom bazom stanica za brzo punjenje električnih vozila diljem svijeta, ABB je idealan industrijski partner Formule E.

Formula E služi kao konkurentna platforma za razvoj i testiranje tehnologije elektrifikacije i digitalizacije relevantne za e-mobilnost, pomažući u poboljšanju dizajna i funkcionalnosti električnih vozila i infrastrukture, kao i povezanih digitalnih platformi. Udruživanjem snaga, ABB i Formula E bit će idealno pozicionirani za pomicanje granice e-mobilnosti.

Ulrich Spiesshofer, ABB CEO i Alejandro Agaga, osnivač i CEO Formule E

“Izuzetno smo uzbuđeni što smo partner Formuli E u kreiranju budućnosti e-mobilnosti”, izjavio je izvršni direktor tvrtke ABB Ulrich Spiesshofer. “Danas se udružuju dva pionira. ABB i Formula E prirodno korespondiraju na vrhuncu najnovijih digitalnih tehnologija i elektrifikacije. Zajedno ćemo ispisati sljedeću fazu ove uzbudljive sportske aktivnosti i poticati timove u stvaranju visokih performansi. Zajedno ćemo kreirati budućnost – jednom po jednom električnom utrkom.”

Alejandro Agag, osnivač i izvršni direktor Formule E, rekao je: “Ovo je povijesni dan za Formulu E i čast mi je zaželjeti dobrodošlicu svjetskom tehnološkom lideru, ABB-u, kao vodećem partneru Formule E, s poviješću i stručnošću na polju elektrifikacije i digitalne tehnologije. Naše dvije tvrtke sinonim su za pomicanje granica mogućeg. Zajedno, kao partneri, našim vjernim navijačima i potrošačima koji prate ABB FIA Formula E prvenstvo predstavit ćemo inovativnu tehnologiju na globalnoj razini.”

Kao svjetski lider u infrastrukturi za vozila na električni pogon, ABB nudi cijeli niz rješenja za punjenje električnih automobila, električnih i hibridnih autobusa, kao i rješenja za elektrifikaciju brodova i željeznica. ABB je na tržište za punjenje električnih vozila ušao još 2010. godine, a danas ima brzorastuću globalnu instaliranu bazu s više od 6.000 brzih punionica.

ABB punionica za električna vozila

Povezani članci

  • Ovu prijavu možete u svako doba povući, na kraju svakog Newslettera. Daljnje informacije možete pronaći u našim Pravilima Privatnosti.

Ukoliko želite bez ograničenja čitati i preuzimati naše edukativne materijale registrirajte se. Za preuzimanje odabranog sadržaja, možete unijeti i e-mail adresu, na koju ćemo vam proslijediti poveznicu.

  • Više informacija kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke
mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje.

Close Popup